SNOOP DOGG NAPLJUVAO FEJSBUK: Obrišite mene k*rvini sinovi, kačiću zabranjen materijal! (VIDEO)

SNOOP DOGG NAPLJUVAO FEJSBUK: Obrišite mene k*rvini sinovi, kačiću zabranjen materijal! (VIDEO)

Kriza slobode govora na internetu juče je dostigla svoju kulminaciju, a u raspravu o ličnim slobodama uključio se i čuveni reper Snoop Dogg ogorčen politikom kompanije, da na sebe preuzme pravo da odlučuje čije mišljenje je dozvoljeno, a čija politička gledišta su pretnja po bezbednost.

Nakon odluke kompanije Fejsbuk i njene ćerke firme Instagram da zabrani stranice više konzervativnih novinara uključujući Mila Janopulosa, Pol Džozef Votsona, Lauru Lumer i sveštenika Luisa Farakana, čuveni reper Snoop Dogg snimio je video poruku za čelnike kompanije.

„Vi zabranjujete, šta ako mi vas zabranimo. Šta ako odlučimo da više nećemo da se zaj*bavamo sa vama Fejsbukom i Instagramom. Zabranili ste Luisa Farakana jer govori istinu. Ja stojim uz njega, ja sam uz njega. Zabranite mene k*rvini sinovi“ kaže Snoop Dogg i nastavlja:

„Zabranite mene. Jer ja ću da nastavim da kačim te stvari. Promovisaću sveštenika Luisa Farakana“ poručio je poznati muzičar na svom Instagram profilu koji ima preko 31 milion pratilaca“.

Snoop Dogg kaže da su mnogi drugi mogli da budu zabranjeni, ali da je Farakan namerno targetiran.

„Luis Farakan je moj dragi brat, j*bite se ako imate problem sa njim. Znam šta vi ne dozvoljavate, ali to nije uredu. Ima gomila ljudi koje ste mogli da zabranite, ali ste izabrali sveštenika Luisa Farakana“ poručio je Snoop Dogg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on


Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite