LGBT TERORISTA: Poručila da mrzi Hrišćane, pa počela da ubija po školi! (FOTO/VIDEO)

LGBT TERORISTA: Poručila da mrzi Hrišćane, pa počela da ubija po školi! (FOTO/VIDEO)

McKinney devojka koja tvrdi da je muškarac izvršila je napad na školu u Koloradu, a neposredno pre napada uputila je zagrižene poruke mrznje protiv osoba hrišćanske veroispovesti. Žena napadač poručila je da mrzi hrišćane i ispisala j*ebeš društvo, na svom automobilu. McKinney je u sudnici zahtevala da je oslovljavaju sa ON iako se radi o ženskoj osobi, jer je ona kako tvrdi u fazi tranzicije da „postane muškarac“.

Jedan učenik je poginuo a osam je ranjeno kada su dva učenika otvorila vatru i pucala na đake u srednjoj školi u predgrađu Denvera u Koloradu.

Napadači koji su i učenici te škole su uhapšeni.

Prema rečima zvaničnika šerifa okruga Dalas, Dejvon Erikson (18) i mlađa učenica transvestit Maja McKinney upali su u Školu za nauku, tehnologiju, inženjering i matematiku u Hajland Renču i otvorili vatru na učenike u dve učionice, prenosi AP.

Pucnjava se dogodila manje od mesec dana od 20. godišnjice masakra u srednjoj školi Kolumbajn u obližnjem Litltonu kada su dvojica učenika ubila 13 đaka, a zatim počinila samoubistvo.

Učenik Kedrik Kastilji preminuo je u pokušaju da goloruk razoruža transrodnog napadača i njegovog saučesnika.

Prema najavama iz tužilaštva pritiv transrodne McKinney , biće podnete tužbe za najmanje 20 različitih krivičnih dela.

Maya McKinney za sebe tvrdi da se zove Alek, a radi se o atkivnom članu takozvane LGBT zajednice pa je Maya redovno promovisala LGBT političke stavove na društvenim mrežama i slikala se sa simbolima tog pokreta.

Transrodna McKinney je na svom Fejsbuk nalogu širila predrasude i stereotipe o Hrišanima mrziteljima. LGBT aktivistkinja je takođe iznela bizarne teorije zavere da su hrišćanski stavovi da svako ko ne sluša svog sveštenika treba da umre.

„Znate šta je mrzim? Sve te Hrišćane mrzitelje gejeva, ipak u Bibliji kaže da ako neko ne želi da mu sveštenik govori šta treba da radi, taj treba da umre“ – napisala je teroristikinja.

Policija i dalje nije saopštila detalje istrage i da li je napada motivisan mržnjom prema osobama drugačije seksualne orijentacije.

Snimak svedočenja očevidaca učenika, kao i roditelja o užasavajućem napadu možete pogledati na engleskom jeziku u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Inforamtionlibaretion.com

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite