ČEDA: Srbija mora da se reši Kosova po svaku cenu, a onda ulazak u NATO!

ČEDA: Srbija mora da se reši Kosova po svaku cenu, a onda ulazak u NATO!

Prema rečima Čedomira Jovanovića Srbija mora da se reši problema Kosova po svaku cenu, a posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, Jovanović tvrdi da nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.

Vođa LDP-a Čedomir Jovanovića rekao je danas da Srbija mora ući u Evropsku uniju i NATO i mora se napraviti dogovor sa Prištinom, bez obzira na visoku cenu koju ćemo platiti, jer je taj dogovor prvo u našem interesu.

– S druge strane, po svaku cenu moramo sačuvati mir u regionu, a to znači pomoć Bosni i Hercegovini u njenom nastojanju da ostane jedinstvena, reši svoje probleme i krene u EU i NATO, kao i da rešimo svoje nesuglasice sa Severnom Makedonijom, Hrvatskom i Crnom Gorom – saopštio je Jovanović, koji smatra da su to preduslovi za opstanak i razvitak Srbije.

Prema njegovim rečima, posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.

Pročitajte još:
VUČIĆ SLAGAO BEZ SRAMA: Vozač u Srbiji bilo gde da radi, ima platu 1.000 evra! (VIDEO)
Četnici zapalilu zastavu SPO na Ravnoj Gori, sukob sa sledbenicima Vuka Draškovića! (VIDEO)
GRADONAČELNIK VENECIJE: Ubićemo svakoga viče Alahu Akbar, teroriste sa Kosova šaljem direktno kod Alaha!

Jovanović smatra da alternativa koja treba da zameni takav način razmišljanja pomera dalje granice u većem delu srpske opozicije, koja, prepodne, „navodno napada one koji su osuđeni u procesu “državnog udara“, a kriju se u Srbiji, čineći nova nedela, a popodne im organizuje skupove podrške“.

Izvor: Telegraf.rs/Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite