KOMUNISTI NAJAVILI TERORISTIČKI NAPAD U SRBIJI: Tito vas je ubijao, ali nije dovoljno! (FOTO)

KOMUNISTI NAJAVILI TERORISTIČKI NAPAD U SRBIJI: Tito vas je ubijao, ali nije dovoljno! (FOTO)

Srbija je zabranila veličanje nacističkih simbola i propagiranje te ideologije, ali komunistička ideologija ne podleže pod tom zakonskom zabranom. Ekstremno levičarske grupe koje otvoreno šire mržnju i protive se demokratiji proteklih godina izazvale su brojne incidente u našoj zemlji, međutim tužilaštvo ne reaguje na njihove aktivnosti.

Opozicionom Pokretu obnove Kraljevine Srbije (POKS) stigla je danas u 11 časova elektronska pošta sa porukom pretnje, da će pripadnici tzv. Novog SKOJ-a izvršiti teroristički napad na kolonu pristalica POKS i drugih učesnika najavljene sutrašnje Prve antifašističke monarhističke šetnje u Beogradu. – stoji u saopštenju koje su nam prosledili iz POKS-a.

Odmah nakon čitanja ovog mejla u 12 časova, ceo slučaj je prijavljen policiji.

– Zahtevamo od policije da pronađe počinioca ovog krivičnog dela, pretnje po bezbednost i živote građana. Bez obzira na ovo, mi ćemo održati našu šetnju kako smo je i zamislili, jer nas nikakve pretnje neokomunista ili neofašista neće sprečiti u našoj nameri da se borimo i izborimo za obnovu Kraljevine Srbije i vrednosti za koje se borio Draža Mihailović i njegov Ravnogorski pokret – stoji u saopštenju POKS.

Pročitajte još:
VUČIĆ SLAGAO BEZ SRAMA: Vozač u Srbiji bilo gde da radi, ima platu 1.000 evra! (VIDEO)
Četnici zapalilu zastavu SPO na Ravnoj Gori, sukob sa sledbenicima Vuka Draškovića! (VIDEO)
GRADONAČELNIK VENECIJE: Ubićemo svakoga viče Alahu Akbar, teroriste sa Kosova šaljem direktno kod Alaha!

Žalosno je da postoje u današnje vreme, nakon 74 godine od završetka Drugog svetskog rata neki koji bi ponovo ubijali političke neistomišljenike, kao što su komunisti činili nakon preuzimanja vlasti. Za te zločine, kojih je bilo preko 100.000 u Srbiji, do danas niko nije odgovarao, pa zbog toga postoje neki koji bi da ih ponove – izjavio je Žika Gojković, narodni poslanik i predsednik POKS, koji se u vreme spoznaje o pretnji nalazio na Ravnoj gori – navode u pokretu.

POKS poziva građane da se odazovu šetnji uprkos ovoj pretnji, jer smo ubeđeni da će je pripadnici MUP ozbiljno shvatiti, kao i naše obezbeđenje i preduzeti sve potrebne radnje da se održi u miru i maksimalnoj bezbednosti.

Izvor: Dnevna Gezeta/Mediagroup

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite