(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant pljuvali ženu dok je plakala, sad ćemo da te silujemo!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant pljuvali ženu dok je plakala, sad ćemo da te silujemo!

Grupa migranata u centru grada Portsmouth snimljena je kako maltretira mlađu ženu.

Žrtva je okačila snimak događaja koji je na društvenim mrežama u Velikoj Britaniji stekao stotine hiljada pregleda, ali je ignorisan od strane velikih medija što je ponovo podstaklo optužbe da se radi o organizovanom zataškavanju migrantskog nasilja.

Na snimku se vidi žrtva kojoj su prišla trojica migranata, a nakon brutalnog vređanja i u strahu po svoju bezbednost žena je zaplakala. Dok su hodali prema njoj nepoznati muškarci su počeli da viču „Silovaćemo te. Mi ćemo da ti silujemo celu zemlju i ništa ne možeš da uradiš da to sprečiš“.

„Šta j*beno pričate?“ rekla je žena, a zatim joj je drugi migrant pljunuo u lice.

„Evo kako je kada ste žena u Ujedinjenom Kraljevstvu“ rekla je devojka na snimku, što sugeriše da ovo nije izolovani slučaj takvog vida nasilja već da su brojne žene u toj zemlji izložene ovakvom vidu torture.

Pročitajte još:
VUČIĆ SLAGAO BEZ SRAMA: Vozač u Srbiji bilo gde da radi, ima platu 1.000 evra! (VIDEO)
Četnici zapalilu zastavu SPO na Ravnoj Gori, sukob sa sledbenicima Vuka Draškovića! (VIDEO)
GRADONAČELNIK VENECIJE: Ubićemo svakoga viče Alahu Akbar, teroriste sa Kosova šaljem direktno kod Alaha!

Kako je žrtva rekla za The Sun „Morala sam da stojim tu gde sam, da se ne povlačim. Bila sam glasna“.

„Prvo sam videla 3 devojke koje su zaustavile taksi, ali nisu ušle. Zatim sam videla šta se dešava i iz taksija su izašla 3 muškarca i počeli su da viču da će ih silovati. Tada sam uzela telefon“, navodi žena

„Devojke su brzim korakom počele da se udaljavaju od taksija. Čula da viču mi ćemo da te silujemo, ima da te nađemo i da te silujemo. Pitala sam ih jel ovo imate da kažete ženi? Htela sam da mi odgovore odakle misle da imaju pravo.“ navodi žrtva migrantskog nasilja.

Policija Hepšira istražuje slučaj, ali nije saopšteno da li je motivisan rasnom ili verskom mržnjom što je postala ustaljena praksa u Velikoj Britaniji.

NAPOMENA: Ukoliko ne možete da pustite video snimak postoji mogućnost da je u međuvremenu cenrzurisan od strane kompanija koje su vlasnici društvenim mreža zbog nametanja političke korektnosti.

Izvor: Dnevna Gazeta/The Sun

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite