RASIZAM: Migranti tukli ljude na biralištima i razbijali glave, VI STE BELI PSI! (FOTO/VIDEO)

RASIZAM: Migranti tukli ljude na biralištima i razbijali glave, VI STE BELI PSI! (FOTO/VIDEO)

Sabotiranje demokratskih procesa i rasizam prema osobama bele boje kože na izborima u Australiji, šokirali su svetsku javnost.

Grupe migranata koje se zalažu za supremaciju muslimana nad ne-muslimanima napali su kontrolore na izborima u Australiji u cilju da sabotiraju proces glasanja u mestu Ballajura.

Sama demorkatije kao državno uređenje našla se na udaru, tokom glasanja na parlamentarnim izborima u Australiji, kada su grupe migranata  na biračkim mestima. počele da tuku članove stranke One Nation čiji su predstavnici bili na biračkim mestima da nadgledaju glasanje.

Radi se o stranci koja se bori protiv ilegalne migracije i krijumčarenja ljudi u Australiju.

Televizija 9News prenela je snimke sa lica mesta, na kojima se može videti grupa migranata, mladih muškaraca kako skidaju majice i nasrću na kontrolore.

Australija ima dugogodišnji problem sa sistematskim širenjem predrasuda i stereotipa prema osobama bele boje kože, koji plasiraju liberalno orijentisani mediji i nevladine organizacije što je dalo vetar u leđa rasističkim grupama koje veruju u inferiornost Evropljana.

Kako prenosi novinarka sa lica mesta, migranti rasisti uzvikivali su rasističke uvrede Australijancima nazvijaući ih „Belim psima“.

Na društevnim mrežama su se takođe pojavile fotografije nasilja i slike razbijenih glave.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite