MARIN LE PEN: Ovo je bitka da Evropa ostane evropska, ubijaće nas tenkovima i streljati ako pobede!

MARIN LE PEN: Ovo je bitka da Evropa ostane evropska, ubijaće nas tenkovima i streljati ako pobede!

Bitka za Evropu je počela. Na ovim izborima, pristalice globalizma staće nasuprot pristalica nacionalne države. Globalisti protiv lokalista – poručuje Marin Le Pen tokom mitigna u češkoj pred izbore za EU parlament. 

„Evropski federalisti podržavaju ukidanje granica, slobodno kretanje migranata širom planete i zalažu se za slabljenje nacionalne države zarad oligarha i takozvanih eksperata u EU. Na drugoj strani smo mi, patriote iz raznih delova Evrope“.

„Mi smo izabrli naše nacije, nacije koje su bogatstvo Evrope. One moraju da opstanu i da slobodno sarađuju jedne sa drugima“…

„Mi ne želimo da zapečatimo granice, ali želimo da imamo vrata na njima“…

„Moja zemlja je tužan primer subverzivne migracije. Ukoliko nismo oprezni naše države će propasti. Cela naselja u Francuskoj su postala ne-evropska“.

Le Pen se osvrnula i na sve autoritarniju politiku Brisela i ugroženost slobode govora u EU, pod izgovorima očuvanja bezbednosti i govora mržnje.

„Danas, Evropska unija nema kapacitete da šalje tenkove na ulice i puca na demonstrante po ulicama, ipak njeni ciljevi idu u tom pravcu, da unište naš politički, pravni i nacionalni identitet, naš kapacitet da se opiremo“.

„Mi smo Francuzi i Česi, mi ćemo odneti istorijsku pobedu 26 maja! Živeo češki narod! Živeo francuski narod! Živeo suverenitet evropskih nacija“.

„Migracija mora da se zaustavi, a islamistička ideologija da se iskoreni…Islamizacija i globalizam su novi totalitarizam koji preti evropskim zemljama“

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite