(VIDEO) Migranti izboli devojku noževima od 30 cm, pala dok je bežala na štiklama! Momak dotrčao da je spasi pa i on stradao!

(VIDEO) Migranti izboli devojku noževima od 30 cm, pala dok je bežala na štiklama! Momak dotrčao da je spasi pa i on stradao!

Britanska policija objavila je video snimke neposredno pre terorističkog napada na London Bridge u kome je ubijeno 7 osoba. 

Foto: Facebook

Sara Zelenak stara 21 pošla je da se sastane sa prijateljicom u Londonu, kada je postala žrtva svirepog terorističkog napada u kome je stradalo 7 osoba, a počinili su ga migranti koji zastupaju džihadističku ideju supremacije muslimana nad ne-muslimanima.

Zelenak je u Britaniju došla iz Australije jer je tamo našla posao, nakon što je ušla u lokalni kafić London Grind kod mesta London Bridge čula je udar kombija koji su napadači iznajmili, jer je kombi išao po pešačkim stepenicama to svoje zacrtane mete.

Pročitajte još:
Ispovest majke kojoj su migranti ubili ćerku i pojeli joj srce i genitalije!
RASIZAM: Migranti tukli ljude na biralištima i razbijali glave, VI STE BELI PSI! (FOTO/VIDEO)

Australijka je nosila visoke štikle i izgleda da je izgubila ravnotežu dok je bežala na stepenicama, kao kada je pala na pločnik.

Devojci je u pomoć pokušao da priskoči Džejm Mek-Mulan star 32 godine, ali njegov pokušaj da joj spasi život je osuđen na propast jer je kombi kojim je upravljao migrant već bio previše blizu.

Mladić koji je pokušao da spase devojku

Prolaznik Erik Siguenca, snimio je zastrašujuće scene ljudi koji vrište i beže od džihadista dok je par bio izboden sa noževima od 30 centimetara.

Sara Zelenak je izbodena više puta uključujući ubode u vrat, dok je Mek-Mulan uboden dugačkim nožem u grudi. Zbog degutantne prirode snimka i uznemirujućeg saržaja policija je objavila snimak pre početka masakra.

London je zabeležio veliki porast kriminala od dolaska na vlast gradonačelnika Sadik Kana, migranta druge generecija poreklom iz Pakistana, a opozicija ga optužuje i za porast anti-semitskih napada u Londonu.

Pročitajte još:
PANIČAN APEL IZ OBRENOVCA: Država da reaguje, migranti pljačkaju kuće, tuku i siluju!
STRAVIČAN TERORISTIČKI NAPAD: Eksplodirao autobus, žrtve turisti! (VIDEO)

Prestonica Velike Britanije doživela je velike demografske promene, a Englezi više ne čine većinu u tom gradu.

Više o problemima sa masovnom migracijom u Evropi, terorističkim napadima, nasilju nad ženama, kao i sporazumu o migrantima iz Marakeša koji je potpisala Srbija možete pogledati na sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Dajli Mejl

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite