Planirao sam da mu ubijem majku: Udomili migranta iz Eritreje, a on im izbo sina (11), onda ga izujedao pas!

Planirao sam da mu ubijem majku: Udomili migranta iz Eritreje, a on im izbo sina (11), onda ga izujedao pas!

Nemačka porodica, koja je udomila nekoliko imigranata, ostala je u šoku nakon što je 26-godišnji Eritrejac nožem izbo njihovog 11-godišnjeg sina, pri čemu je vikao „umri, umri, umri!.“

Eritrejski imigrant Abdulrahman (26) jedan je od imigranata kojeg je nemačka porodica sa dvoje dece primila u svoj dom u Vilshofenu. Razlog divljačkog napada je navodno video snimka golog Abdulrahmana, koju je sam načinio, a koju je navodno majka Tina K. (34) proširila putem društvenih mreža, prenosi Zidojče Cajtung.

Abdulrahman je na suđenju za pokušaj ubistva 11-godišnjaka objasnio da je zapravo cilj njegova napada bila majka, koja je tog dana bila u kupovini sa drugim imigrantima, dok je kod kuće bio samo 11-godišnji sin Paul.

Ereitrejac je tokom napada u porodičnom domu potegnuo kuhinjski nož na dečaka. Usled zadobivenih teških rana na vratu, rukama i nogama, dečak je završio na operaciji gde je srećom preživeo.

Pročitajte još:
NOVA AFERA: Vučićev kum vlasnik 10 hidroelektrana, država isplatila 41,6 miliona evra!
MARIN LE PEN: Ovo je bitka da Evropa ostane evropska, ubijaće nas tenkovima i streljati ako pobede!

Paula je zapravo spasio porodični pas koji je tokom napada ugrizao Abdulrahmana, nakon čega je Eritrejac pobegao. Deset meseci nakon napada, dečak još posećuje psihijatra zbog očitih trauma te se tek nedavno vratio u školu.

Abdulrahman je objasnio da je napad izvršio jer je napravio video snimak na kojem je bio go, a koji je navodno kasnije obrisao. Međutim, naknadno je shvatio da je navodni video snimka završio na internetu. Za širenje tog videa Abdulrahman je posumnjao na majku Tinu K, što je bio i razlog napada.

Sudija je upitao Eritrejca na suđenju: „Dečak nije imao ništa s tim?“ Abdulrahman je potvrdno odgovorio.

Suđenje se nastavlja 6. juna.

Izvor: Dnevna Gazeta/Zidojče Cajtung

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite