(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migrant kanibalizovao policajca, odgrizao mu prst!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migrant kanibalizovao policajca, odgrizao mu prst!

Ilegalni migrant iz Nigerije star 23 godine je u Torinu odgrizao prst policajcu.

Foto: lebionka.blogspot.com

Ifada Elvis uhapšen je 21. maja zbog dilovanja droge u parku u gradu Torinu. Kriminalac je odveden u policijsku stanicu kako bi bio utvrđen njegov identitet, jer je u Italiju ušao ilegalno.

Prilikom pokušaja policajca da fotografiše dilera, Ifada Elvis je pokazao veliku dozu agresije. Kada je policajac pokušao da migrantu vrati lisice na ruke, Nigerijac mu je odgrizao prst.

Policajac je hitno prebačen u bolnicu kako bi mu bila urađena operacija na ruci.

Ifada Elvis podleže pravilima o deportaciji na osnovu odluke vlade da svaki azilant koji je počinio kriminalno dele gubi svoje pravo da ostane u Italiji. Nigerijac je u prošlosti već bio osuđivan za dilovanje droge i fizički napad.

Pročitajte još:
PROFESORKA: Alah dozvoljava muslimanima da siluju žene, koje su druge vere! (VIDEO)
(VIDEO) Stotine migranata zauzelo aerodrom u Parizu, skandiraju Francuska ne pripada Francuzima!
GORELI LJUDI U POLICIJSKOJ STANICI: Migrant izazivao požar, dvoje poginulo deset ranjeno!

„Ovo je još jedna epizoda i stalno vidimo strance u centru priče“ rekao je Pjetro Di Lorenco, sekretar Salvinijeve stranke Liga. Kako podseća takve stvari su se već dešavale, decembra 2018, takođe u Torinu Nigerijac je napao policajca i ujeo ga.

„Aprila meseca u gradu Udine Nigerijac star 22 godine, koji je u Italiji živeo ilegalno, ugrizao je policajca u klubu. Istog meseca policajac je napadnut u Milanu. Napadači nisu imali nikakav strah od policije“ ukazao je Di Lorenco.

Izvor: Dnevna Gazeta/Il Giornale

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite