VOLIM KAD PODRIGUJE: Brnabić kaže da je roditeljstvo promenilo, iako nije rodila dete niti mu je staratelj!

VOLIM KAD PODRIGUJE: Brnabić kaže da je roditeljstvo promenilo, iako nije rodila dete niti mu je staratelj!

Ana Brnabić  javno je rekla da sebe smatra roditeljom deteta koje je rodila njena partnerka zajedno sa nepoznatim ocem, za koga mediji spekulišu da je donator iz banke sperme u Holandiji. 

Premijerka Ana Brnabić danas je na konferenciji „World minds“ odgovarala na mnoga politička, ali i privatna pitanja koje joj je postavljao organizator i osnivač istoimene organizacije Rolf dobeli.

Tako je premijerka prvi put govorila i o nedavno rođenom „sinu“ i koliko je to što je postala roditelj promenilo njen pogled na svet.

– Morala sam da naučim da funkcionišem sa mnogo manje spavanja. Jednom sam svom timu ispričala koliko sam bila srećna kada je beba podrignula. Roditeljstvo menja mnogo toga – rekla je Brnabić.

Ana Brnabić nije bološki roditelj deteta, a po zakonima Republike Srbije ne može da bude ni njegov staratelj. Ipak proteklih meseci bili smo svedoci brojnih lažnih vestu o tome da je Brnabić dobila sina, a epidemija dezinformacija se kosi sa osnovnim zakonima biologije i pravnim propisima u našoj zemlji.

Ipak Brnabić i deo medija očito neće u skorije vreme odustati od narativa o istopolno roditeljstvu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite