SALVINI: Ekstremisti Merkel, Markon, Soroš i Junker su izdali Evropu bankarima!

SALVINI: Ekstremisti Merkel, Markon, Soroš i Junker su izdali Evropu bankarima!

Pravi ekstremisti u Evropi su Merkelova, Makron, Soroš i Junker – rekao je Mateo Salvini u obraćanju građanima u Milanu. 

Mateo Salvini je na stranačkom skupu na trgu Piazza del Duomo u Milanu  poručio „Na ovom trgu nema ovde ekstremista, rasista ili fašista. Ekstremisti su oni koji su vladali Evropom proteklih 20 godina“.

Lider najpopularnije stranke u Italiji je nazvao Merkelovu, Makrona, Soroša i Junkera ekstremističkim liderima koji su „izdali Evropu u ime multinacionalnih finansiera i onih koji žele nekontrolisanu migraciju“.

„Zajedno ćemo izgraditi budućnost, ovde nema esktremne desnice, ovo je samo politika zdravog razuma“ rekao je Mateo Salvini.

Salvini je govoreći o Evropi nacija poručio da je „najlepši san o Evropi onaj koji su nekada imali njeni očevi osnivači De Gasperi, De Gol i Margaret Tačer“.

Više o nedavnim EU izborima, usponu desnice, masovnoj migraciji kao i političkom nasilju u Evropi možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj poslednjim političkim dešavanjima u EU:

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite