VUČIĆ: Migranti će dolaziti u Srbiju, problem je u mržnji našeg naroda! (VIDEO)

VUČIĆ: Migranti će dolaziti u Srbiju, problem je u mržnji našeg naroda! (VIDEO)

Brojni građani Srbije su uvređeni nastupom Aleksandra Vučića i duboku uznemireni najavom dolazaka migranata u Srbiju.

Uz obrazloženje da je Kosovo izgubljeno, jer su ga Albanski migranti masovno naseljavali, Aleksandar Vučić istovremeno poručuje da je potrebno da naseljavamo migrante u Srbiji.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić je tokom obraćanja skupštini o Kosovu govorio o masovnoj migraciji u našu zemlju i ponovo širio predrasude o građanima Srbije kao mrziteljima i netolerantnoj populaciji.

Većina „izbeglica“ je iz Azije i sab-Saharske Afrike ka prostorima Evrope i Balkana, većina izbeglica jesu i biće muslimanske veroispovesti i to ne bi bio za nas problem, da mi jesmo otvoreniji, kao što se pokazalo u predhodnom periodu da nismo.

Utoliko će i neki drugi imati koristi od toga, a mi nažalost to nećemo umeti da iskoristimo.

Da bi ostvarili pozitivni priraštaj Srba u narednih 30 godina neophodno je da žene rađaju troje dece rekao je Vučić, ne precizirajući izvor svog istraživanja kao ni zbog čega pozitivni prirodni prirašataj ne bi mogao da se pokrene pre nego što prođe 30 godina, jer rađanje ne iziskuje 3 decenije.

Vođa naprednjaka je takođe koristi manipulativni termin izbeglica za migrante koji dolaze u Srbiju, iako se radi o dva potpuno različita termina jer migranti dolaze u našu zemlju zbog goreg životnog standarda u njihovim, dok prave izbeglice beže od rata, a ratovi u Iraku i Siriji su već završeni.

Ovo nije prvi puta da Vučić govori o zameni Srba migrantima

Marta meseca prošle godine Vučić je saopštio da Srbija planira da do 2030 ostvari takozvani nulti migracioni saldo, to jest da će broj mladih koji odlaze i Srbije biti nadoknađen naseljavanjem migrana.

Lider SNS je našao opravdanje za svoju politiku u smanjivanju stanovništva, rekavši da će Srbija 2060 godine imati između 3.9 i 5.5 miliona stanovnika, a većinu bi mogli da čine penzioneri.

Premijer je zatim uzeo najmanju cifru po projekcijama od 3.9 miliona i rekao će na tih 3.9 miliona naša zemlja imati 1.7 miliona penzionera što će uništiti naše proizvodne potencijale.

„Što se tiče migrantornih kretanja 2028 do 2030 ćemo imati nulti migracioni saldo, imaćemo jednak broj emigranta i imigranata u Srbiju. Posle 2030 imaćemo veći broj imigranata nego emigranata iz Srbije“ rekao je Vučić.

Više o toj vesti možete pogledati klikom OVDE.

Vučićeve kritike da su građani Srbije netolerantni prema muslimanima?

Dok predsednik SNS optužuje građane da navodno nisu dovoljno tolerantni, treba se istovremeno podsetiti njegovih poziva na ubijanje osoba islamske verispovesti.

Ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu muslimana. Pa da vidimo sme li međunarodna zajednica ili bilo ko drugi da udari na srpske položaje. Može li se tako ponašati sa srpskim narodom.

Kako su migranti oštetili ekonomiju evropskih zemalja?

Dok Vučić religiozno ponavlja da će migranti pomoći našoj ekonomi istraživanja širom Evrope pokazuju suprotnost njegovim tvrdnjama.

Prema nedavno objavljenim podacima, preko 50 posto pripadnika imigrantskih skupina različitog nacionalnog porekla u Švajcarskoj živi od socijalne pomoći, dok Somalijci odskaču sa više od 80 posto takvih slučajeva. Više o istraživanju možete pogledati klikom OVDE.

Pored Švajcarske Holadnija muči muku sa nezaposlenim migrantima, tako je istraživanje u toj članici EU pokazalo da migranti koštaju državu neverovatnih 7 milijarde evra godišnje, dok je nazoslenost više nego alarmantna. Više o statistici možete pogledati klikom OVDE

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite