Mađarski vojnici u Kforu, jedini krenuli da zaštite Srbe od ROSU!

Mađarski vojnici u Kforu, jedini krenuli da zaštite Srbe od ROSU!

Mađarski vojnici u sastavu Kfora tražili su da intervenišu na torturu Srba od strane ROSU na autnomnoj pokrajini Kosovo i Metohija. 

Vežbe Mađarske vojske.

Da li su Mađari zaslužili uvredljive grafite na ambasadi, sistematski propagandu o naciji ksenofoba i mrzitelja u našoj zemlji, samo zato što su izgradili bezbednosnu ogradu i zaštitili građane od ileglane migracije? Reakcija mađarskih pripadnika Kfora posramiće one koji šire predrasude i mržnju prema Mađarima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u telefonskom uključenju uživo u TV program poručio da će uvek biti uz srpski narod na Kosovu, uz istinu i pravdu, a ne uz kriminalce i zločince, te da nikada neće podržati kriminal jer ima svoj obraz a i dobro se zna da ne podržava kriminal.

Vučić je jutros potvrdio i informaciju da je mađarski kontigent Kfora tokom upada ROSU hteo da postupi po mandatu i zaštiti Srbe, ali da su sprečeni u tome.

Pročitajte još:
(VIDEO) MRŽNJA PREMA NE-ALBANCIMA: Krvnik pretukao bespomoćnu ženu na ulici, šutirao je u glavu!
SVAĐA NA KONFERENCIJI EU: Salvini odbrusio trebaju nam italijanska deca, a ne Afrikanci! (VIDEO)
(VIDEO) Ponovo napadnut albanski festival Mirdita, policija razbila demonstracije!

– Hvala našim mađarskim prijateljima… Veliko im hvala na brizi za srpski narod – rekao je predsednik Srbije.

– Srbija se nalazi u ne lakoj poziciji, imamo mudrost i pamet iako su nam ruke vezane – kazao je predsednik i potom dodao:

– Molim ljude da ne idu protiv svoje države i naroda samo da bi dobili neki politički poen – dodao je prethodno rekavši da je ovo prvi put da je apsolutno saglasan sa portparolom Kfora Vinčencom Grasom koji je danima tvrdio da „smo bili obavešteni o akciji na severu Kosova“ jer se to pojavilo u medijima u Srbiji da bi se ispostavilo da je to što je izašlo u štampi u stvari upozorenje predsednika Srbije šta se Srbima na Kosovu sprema.

Pročitajte još:
MARIN LE PEN: Srbi nemojte u EU, Kosovo je vaše! U Briselu nam navlače ludačke košulje!
ORBANU PREKIPELO: Pozivam Evropljane da se okrenu protiv Amerike!
ORBAN O MULTIKULTURALIZMU: Mi ne želimo da se mešamo sa drugima!

Podsetimo, reč je upozorenju predsednika Srbije javnosti od 17. maja, dobijenom od naših obaveštajnih izvora, da se Srbima na Kosmetu spremaju masovna hapšenja, a sve u cilju albanskog zauzimanja severa Kosmeta.

BONUS VIDEO: Pogledajte poslednja dešavanja o nedavnim EU izborima, usponu desnice, masovnoj migraciji i problemima na Kosovu u emisiji produkcije Centar posvećenoj poslednjim dešavanjim u Srbiji i Evropi:

Izvor: Dnevna Gazeta/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite