(VIDEO) OPTUŽBE: Vučić je sa Haradinajem dogovorio upad ROSU, žele da Srbima ogade Kosovo!

(VIDEO) OPTUŽBE: Vučić je sa Haradinajem dogovorio upad ROSU, žele da Srbima ogade Kosovo!

Aleksnadar Vučić ima strategiju da građanima ogadi temu Kosova kako bi ga lakše priznao, a upad ROSU-a je on lično najavio samo par sati pre nego što se desio što sugeriše da ga je dogovorio sa svojim koalicionim partnerom u vladi Kosova Ramušom Haradinajem – kaže novinar Balkan.info Teša Tešanović. 

Najzanimljiviji detalj u vezi izveštaja o Kosovu u skupštini, je da je Vučić najavio upad ROSU i da se to jutro desio upad ROSU-a, što dovodi do zaključka da je Vučić gotovo sigurano upad dogovorio sa svojim koalicionim partnerom Haradinajem – kaže poznati novinar.

Kako Tešanović ocenjuje Vučić je pripremio dugoročnu strategiju kuvanja žabe, kako bi građanima ogadio temu Kosova i Metohija što bi mu olakšalo priznanje.

„To je kuvanje žabe Srpskog naroda, jer se pokušava da se delu javnosti ogadi tema Kosvoa, ja to znam po emisijama kada u naslov stavite Kosovo i Metohija ta emsiija ima mnogo manje pregleda. jer ljudi više ne žele da čuju za tu temu. Stalno je Kosovo na naslovnim stranama, da bi se tim silnim bombardovanjem teme Kosova, pričanjem hoće da prizna, neće da prizna, skuvala žaba, ta tema više nikoga ne zanima i Vučić je postigao svoj cilj“.

Projekat: Strah

Vučić pretnjama ratom stvara nelagodnost i strah od rata. Međutim ima problem u delu svog biračkog tela, jer se mnogi plaše rata, ali istovremeno ni po koju cenz ne žele da priznaju nezavisnost Kosova.

„Imam prijatelja koji radi istraživanje javnog mnjenja i on mi kaže da kada radi istraživanje birača SNS i pita ih dal su za priznavanje Kosova oni su protiv. Koliko god on servirao njima u medijima oni nisu 100% progutali priču o Kosovu“ kaže novinar.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite