AMERIČKI KONGRESMEN: Srbi su šljam i narod silovatelja! (VIDEO)

AMERIČKI KONGRESMEN: Srbi su šljam i narod silovatelja! (VIDEO)

„Srbi su šljam i silovatelji“ javno je rekao Tim Burčet na video snimku u šokantnom izlivu nacionalne mržnje, a sve je ponosno okačio na svoj Tviter profil.

Tim Burčet kongresmen Sjedinjenih Američkih Država na svom Tviter nalogu objavio je snimak ispunjen nacionalnom mržnjom u kome sve Srbe kao narod šljam.

Šovinistički snimak kongresmen je objavio na svom zvaničnom Tviteru, nakon sastanka sa predsednicom samoproglašene države Kosova Atifetom Jahjagom političar u izlivu nacionalne mržnje nazive Srbe šljamom i optužuje celu populaciju za silovanja Albanki ne praveći digresiju između pojedinaca koji su možda izvršili ratne zločine i celokupne srpske populacije.

„Imao sam odličan razgovor sa jednom veoma divnom i strastvenom damom, bivšim predsednikom Kosova o ratnim zločinima koje su počinili ološ Srbi i niko nije voljan da ih kazni“, rekao je kongresmen na snimku.

Američki političar kaže da je sa Jahjagom razgovarao o „strašnim zločinima, naročito seksualnim zločinima protiv naroda, o strašnim silovanjima. Svi tražimo način da ih privedemo pravdi. Niko nema petlje da ih goni, ali nastavićemo da držimo pritisak na njih“.

Snimak iako predstavlja klasični primer govora mržnje i širenja netrpeljivosti prema celoj jednoj populaciji i uključuje uvrede, nije obrisan sa Tvitera iako ta kompanija tvrdi da vodi kampanju protiv govora mržnje i proteklih meseci je uklonila brojne desno orijentisane anti-globaliste sa svoje platforme.

Korisnici Tvitera sprskog porekla su ogorčeni komentarima političara i besni na potez te kompanije da ne kazni očigledan govor mržnje.

Ovo uopšte nije propaganda, pozabavi se malo trgovim organinima u Žutoj kući bili su neki od komentara, a ispod statusa kačene su i slike terorista UČK koji su odsecali galve srpskim zarobljenicima.

Revoltirani pojedicni su na nalog šovinističkog kongresmena kačili i slike Nikole Tesle i Mihaila Pupina sa natpisom, šta je srpski šljam učinio za Ameriku.

Kongresmen je u toku svoje karijere kao gradonačelnik mesta Knox County imao nekoliko bizarnih poteza, pa je tako proglasio praznik pod nazivom dan Big Foot-a, to jest dan Velikog Stopala na osnovu mita da u šumama Amerike živi polu čovek polu majmun visok preko 2.5 metara iako ne postoje nikakvi naučni dokazai da takva životinja postoji u SAD.

Albanci uzimali slike sa porno sajtova i lagali da su Srbi silovali njihove žene

Fotografija koju je nedavno poslanica vladajućeg DPK Fljora Brovina pokazala u prištinskom parlamentu i koja, prema njenim tvrdnjama, predstavlja dokaz slučaja u kojem su pripadnici srpskih snaga navodno silovali jednu Albanku, najverovatnije uopšte nije napravljena na Kosovu, već u Iraku, objavio je prištinski sajt „Telegrafi“, a radi se o vojnicima SAD koju Brovina smatra za najbližeg saveznika takozvanog nazvisnog Kosova.

Posle pretrage na „Guglu“ „Telegrafi“ je došao do zaključka da fotografija koju je Brovina pokazala otkriva sumnje da nema nikakve veze sa sukobima na Kosovu, već se odnosi na zločine počinjene u Iraku.

Brovina, poslanica vladajućeg DPK Kadrija Veseljija, na plenarnoj sednici skupštine u Prištini u vreme rasprave o nacrtu rezolucije o osudi genocida, koji su navodno počinili pripadnici srpskih snaga i inicijativi za formiranje „tribunala za Srbe“, rekla je da su članovi porodice te Albanke bili prisiljeni da gledaju akt silovanja.

Više o toj vesti možete pročitati klikom na sledeći link:

Poslanica falsifikovala sliku gde Srbi siluju Albanku, silovali je njeni „prijatelji“ Amerikanci! (VIDEO)

BONUS VIDEO – Više o dramatičnom usponu desnice u Evropi, masovnoj migraciji i sve izvesnijem kolapsu Evropske unije možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj poslednjim EU izborima:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite