Tramp žestoko izvređao prvog muslimana gradonačelnika Londona! Hladnokrvni luzeru…

Tramp žestoko izvređao prvog muslimana gradonačelnika Londona! Hladnokrvni luzeru…

Američki predsednik Donald Tramp stigao je u trodnevnu zvaničnu posetu Velikoj Britaniji i istog dana izvređao gradonačelnika Londona prvog muslimana na tom mestu Sadika Kana, kojeg je nazvao „bezosećajnim gubitnikom“ nakon što ga je Kan brutalno izvređao etiketiranjem da je Tramp fašista.

Ova Trampova reakcija usledila je pošto je Kan napao britansku vladu jer je pozvala predsednika SAD Donalda Trampa u državnu posetu. Tramp je Kana napao na Tviteru pre nego što je zvanično stigao na britansko tlo.

„Sadik Kan, koji je po svemu uradio užasan posao kao gradonačelnik Londona, lakomisleno je neprijatan prema gostujućem predsedniku SAD-a, daleko najvažnijem savezniku Ujedinjenog Kraljevstva“, napisao je Trump na Tviteru iz aviona.

„On je bezosećajni gubitnik koji bi trebalo da se usredsredi na kriminal u Londonu, a ne na mene“, dodao je predsednik SAD.

Laburista Kan je u nedelju rekao da ne bi trebalo da „odmotava crveni tepih“ za Trampa, kojeg je uporedio sa fašistima 20. veka.

Sadik Kan je pod čestim optužbama zbog anti-semitske politike i otvoreni je protivnik slobode govora u ime političke korektnosti.

Izvor: Dnevna Gazeta/Hina

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite