(VIDEO) Scene iz 90-ih, naoružani migranti napravili haos u Kladuši! Brutalno etničko nasilje!

(VIDEO) Scene iz 90-ih, naoružani migranti napravili haos u Kladuši! Brutalno etničko nasilje!

Etničke tenzije u Velikoj Kladuši mogu se uporediti samo sa onima tokom ratova 90-ih godina, a u bolnicu pristižu povređeni policajci.

„Situacija u prihvatnom centru za migrante „Miral“ u Velikoj Kladuši je i dalje napeta iako nema većih, odnosno, masovnih incidenata“ – rekao je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

„Tenzija i dalje ima, a jednostavno situacija među njima može eskalirati u svakom trenutku. Policija je na terenu, prati dešavanja i u stanju je pripravnosti“ – ističe Šiljdedić.

U Polju u Velikoj Kladuši situacija je zabrinjavajuća jer se migranti iz Pakistana ponašaju suprotno svim pravilima ponašanja, a pošto su odlučili da uzmu pravdu u svoje ruke nakon velikog sukoba koji se odvijao juče.

„Migranti iz Pakistana odlučili su da uzmu pravdu u svoje ruke. Pretražuju selo, tuku Alžirce i Marokance“ – kažu meštani.

Na snimcima se može videti grupa migranata koji naoružani šipkama i drugim predmetima hodaju putem, očito, u potrazi za suparnicima.

Pročitajte još:
SIRIJKA PORUČUJE SRBIMA: Postaćete manjina u svojoj zemlji kao na Kosovu, migracija će vas preplaviti!
(VIDEO) POTOPLJENE KUĆE: Poplave nanela ogromnu materijalnu štetu u Zapadnoj Srbiji!
ZARIO MU NOŽ U GRUDI: Migrant ubio mladića u centru Beograda! Ubica i dalje na slobodi!

Prema rečima preplašenih meštana policija sve posmatra s parkinga kod Mirala jer nemaju adekvatan kadar da se ozbiljno pozabave ovim problemom.

Sukobi među migrantima su svakodnevnica koja je kulminirala u noći sa utorka na sredu kada se sukobilo više od 100 ljudi, posle čega je nekoliko stranih državljana uhapšeno. Povređeno je i nekoliko policajaca.

BONUS VIDEO – Više o dramatičnom usponu desnice u Evropi, problemima na Kosovu, masovnoj migraciji i sve izvesnijem kolapsu Evropske unije možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj poslednjim EU izborima:

Izvor: Dnevna Gazeta/Klix. ba

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite