Još jedan migrant ubio čoveka u Beogradu i to sa 24 uboda nožem! Vlast ne preuzima odgovornost!

Još jedan migrant ubio čoveka u Beogradu i to sa 24 uboda nožem! Vlast ne preuzima odgovornost!

Drugi dan za redom u Beogradu se dešavaju migrantska ubistva dok niko od predstavnika vlasti ne preuzima odgovornost za nekontrolisano nasilje koje je posledica politike otvorenih granica Vlade Republike Srbije. 

Jedan migrant ubijen je nožem u sukobu koji je izbio kod prihvatnog centra na Pančevačkom putu u beogradskom naselju Krnjača, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Iz Hitne pomoći navode da je migrant čiji identitet za sada nije poznat, ubijen je sa 24 uboda nožem.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, ali je mogla jedino da konstatuje smrt mladića.

Sinoć je ispred ugostiteljskog objekta u Karađorđevoj ulici ubijen jedan Avganistanac. Osumnjičeni za ubistvo koji je sunarodnik žrtve je uhapšen, dok za njegovim saučesnikom policija i dalje traga.

Vladajuća SNS koja se odlučila za politiku primanja migranata u našu zemlju nije preuzela odgovornost za nasilje, kao ni političke nevladine organizacije koje pomažu migrantima da dođu u Srbiju i obezbeđuju im beslpatni smeštaj i hranu.

Juče ubistvo u centru Beograda

Migrant iz Avganistana K. K. (21) ubijen je večeras oko 21 sat u Karađorđevoj ulici u centru Beograda.

Prema prvim informacijama, ispred jednog od kafića u Karađorđevoj nastala je tuča, a potom je migrant star 17 godina ubo mladića starog 21 nožem u grudi.

Policija je obavila uviđaj, a interventne jedinice tragaju za migrantom osumnjičenim za ubistvo.

Kako saznajemo na licu mesta, ubijeni mladić bio je sa prijateljem u trenutku kada su ih napala trojica muškaraca. Nakon kraće svađe i koškanja, jedan od napadača potegao je nož i zario ga nesrećnom K. K. u grudi. Smrtno ranjeni mladić preminuo je na licu mesta.

 

Izvor: Dnevna Gazeta/Blic/Tanjug

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite