(VIDEO) GLADUJEM 15 DANA: Profesor protestuje ispred škole zbog otkaza! U ovoj školi se deci diluje droga…

(VIDEO) GLADUJEM 15 DANA: Profesor protestuje ispred škole zbog otkaza! U ovoj školi se deci diluje droga…

Profesor Dvanaeste beogradske gimnazije Zoran Buljugić, već 15 dana štrajkuje glađu ispred škole koju optužuje za političku diskriminaciju i kako navodi dobio je otkaz zbog stvari koje nemaju nikakve veze sa njegovim radom u toj školi čime je prekršen zakon, jer je u našoj zemlji najstrožije zabranjen bilo koji oblik diskriminacije po političkoj pripadnosti.

Profesor Zoran Buljugić, čiji život je već ugrožen, danima štrajkuje glađu, na ivici je iznemoglosti i jedva se kreće.

„Znate na koju prevaru sam dobio otkaz, uz pomoć svih veza koje je bivša direktorka Svetlana Miljenović, ostvarila svoj plan da me istera iz škole preko lažne ekspertize nakon čega sam ja u drugostepenom postupku dobio novu ekspertizu da sam sposoban za rad sa učenicima“ rekao je Buljugić okupljenima na skupu ispred škole.

Dobio sam preko sindikata ponudu da odem da u toku spora odem i da radim u drugoj školi. Ja sam na to pristao, ali i od te ponude nije bilo ništa – kaže Buljugić.

„Ostao sam bez ikakvih sredstava, a to i jeste njihov cilj, cilj uprave ove škole i nekih ljudi iz ministarstva je da me unište. Zašto? Zato što sam ja neko ko se suprostavlja sistemu, neko ko neće da ćuti, neko ko ima dug jezik, zato što sam kao predsednik sindikata u prošlosti kritikovao stanje u obrazovnom sistemu“.

„Svi mi znamo da se u ovoj školi prodaje droga to je javna tajna, ali se to gura pod tepih. Ovde ima i časnih ljudi, onih koji se trude, ali ne uspevaju od jedne grupe neradnika ništa da urade“ rekao je Buljugić na račun uprave škole.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite