Petrović pred sudom zbog protesta protiv TV Hepi, poziv stigao godinu ipo dana posle skupa (FOTO)

Petrović pred sudom zbog protesta protiv TV Hepi, poziv stigao godinu ipo dana posle skupa (FOTO)

Gotovo godinu ipo dana nakon spontanog okupljanja ispred „TV HEPPY“ na adresu predsednika Beogradskog Fronta, Nemanje Petrovića stigao je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv istog.

 

Podsetimo da je razlog okupljanja bila emisija Milomira Marića u kojoj je gost bio niko drugi do šiptarski terorista i jedan od komandanata OVKa, Ramuš Haradinaj.

Sud na teret Petrovića stavlja neprijavljen skup tog dana ispred Hepi televizije na koji je došlo stotinak ljudi.

„Zašto je bilo potrebno godinu ipo dana da se povede ovaj postupak protiv predsednika naizgled marginalne organizacije i zašto je spontano okupljanje preinačeno u organizovani skup pokazaće vreme“ postavlja pitanje nadležnim organima Petrović.

„Kakav je društveni uticaj Beogradskog Fronta i zašto vlast u ovoj organizaciji vidi daleko ozbiljnijeg protivnika od velikih opozicionih stranaka još uvek nije poznato“ Petrović je takođe istakao da pored svih teškoća i pritisaka neće odustati od borbe za bolju, uspešniju, tradicionalnu Srbiju koja će biti dom i utočište generacijama koje dolaze.

Zakazali skup ispred ambasade Crne Gore zbog diskriminacije Srba

Nakon svega viđenog što danas u Podgorica a što svih ovih meseci u Crnoj Gori zahtevamo proterivanje ambasade Crne Gore iz Srbije. Ponižavanje i maltretiranje Srba i svih onih koji se opredeljuju kao Srbi u Milivoj Crnoj Gori postaje neizdrživo – kaže Petrović

„Kriminalno ološki pritisak Mila Đukanovića na sve što je srpsko mora za posledicu imati žestoku reakciju Beograda. Danas smo kako u Podgorici tako i u ostalim delovima Crne Gore videli jedno jedinstvo našeg naroda koji se bori za očuvanje svojih svetinja, manastira i crkava ali smo sa druge strane videli i banditsko ponašanje vlasti koja je na sve načine sprečavala dolazak ljudi do glavnog grada“.

Najavljujemo protest ispred Crnogorske ambasade gde ćemo poručiti da nećemo ostaviti svoj narod na cedilu i da ćemo se boriti protiv izdajnika, tiranina, bezbožnika i kriminalca kakav je Milo Đukanović – poručio je predsednik Beogradskog fronta..

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite