(VIDEO) HLADNOKRVNO: Devojčica plakala, evo kako je povredila Angela Merkel!

(VIDEO) HLADNOKRVNO: Devojčica plakala, evo kako je povredila Angela Merkel!

Dobrodušna kancelarka koju njene pristalice zovu Mutti u prevodu Mama, pokazala je svu svoju hladnokrvnost u jednom video snimku.  

Angela Merkel ponovo se našla na udaru kritičara zbog svog odnosa prema deci.

Kancelarka koja već 14 godina vlada Nemačkom, a protivnike koji ne žele ilegalnu migraciju naziva fašistima, neo-nacistima i mrziteljima koji ne žele da pomognu ugroženim grupama pokazala je svoj karakter u pravom svetlu.

Do kraja 2018 godina Nemačka je primila neverovatnih 1.4 miliona migranata, za koje kritičari kažu da su instant glasači Angele Merkel, ipak pored vrtoglavog broja migranata za jednu devojčicu iz Palestine nema mesta u Nemačkoj, a Merkelova joj je ničim izazvana u lice rekla da treba da ide iz Nemačke i podsetila je na proceduru deportacije baš u trenutku kada je govorila kako bi volela da uči u nemačkoj školi i napreduje u životu.

Evo kako je izgledao razgovor sa decom migrantima o kome se i dalje priča:

-Blizu smo deportacije (požalila se devojčica Markelovoj)

-Treba da se vratiš u Liban

-Da, tačno…

-Ti si dopadljiva devojka, ali u palestinskim kampovima u Libanu ima hiljada i hiljada ljudi, ako sad kažemo možete da dođete i svi vi iz Afrike možete da dođete…ne možemo to da sprovedemo… neki ljudi moraju da se vrate nazad.

Nakon što je devojčica počela da plače, kancelarka joj je prišla i rekla „uradila si dobar posao“ postavljajući joj pitanje.

Uz  hladan pogled i monoton ton glasa Angele Merkel na društvenim mrežama su pristune i kritike da je neprimereno da detetu koje plače kažete da je psotavila dobro novinarsko pitanje, a mnogi ističu da je u tom trenutku isplivalo na površinu potpuno odsustvo empatije u karakteru Angele Merkel.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite