(VIDEO) MI SMO ALAHOVA VOJSKA: Deca migranti u horu pevaju o sečenju glava nevernicima!

(VIDEO) MI SMO ALAHOVA VOJSKA: Deca migranti u horu pevaju o sečenju glava nevernicima!

Snimak dece izbeglica u Filadelfiji (SAD), koja u horu pevaju da su alahova vojska koja je spremna da žrtvuje sebe zgrozio je javnost.

MAS Muslimansko-Američko društvo u svom islamskom centru u gradu Filadelfiji organizovalo je proslavu „Ummah“ dana na kome su devojčice koje nose hidžab čitale poeziju o ubijanju u ime Alaha.

MEMRI Middle East Media Research Institute, grupa koja nadgleda medije u islamskom svetu objavila je snimak morbidnog rituala indoktrinacije dece uz komentar „Ovo nije izolovani slučaj, ovo se dešava širom zemlje uključujući i Pensilvaniju“.

Na snimku koji je preveo MEMRI deca se mogu čuti kako pevaju „Zemlja proroka Muhameda nas zove na noćni put. Mi ćemo telima braniti zemlju vođeni nebeskom silom, žrtvovaćemo naše duše bez oklevanja. Sećemo njihove glave, oslobodićemo tužnu Al Aksa džamiju. Vodićemo vojsku alaha i ispuniti njegovo obećanje, neprijatelje ćemo večito mučiti“.

MAS Filadelfija pripada Muslimanskom-američkom društvu, koji ima 42 ogranka širom SAD i jedno u Velikoj Britaniji.

Na sajtu MAS piše da je njihov cilj da „pokrenu ljude ka Bogu, slobodi, pravdi i prikažu Islam na jasan način“, aludirajući na navodne predrasude većinske populacije u Zapadnim zemljama prema islamu.

MAS je odbio da odgovori na pitanje novinara FOX-a o promociji mržnje prema ne-muslimanima u okviru njihove organizacije.

Izvor: Dnevna Gazeta/Fox

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite