TEŽAK SKANDAL: Lideri LGBT zajednice i ministarstva umešani u pedofiliju, uhvaćeno preko 100 predatora!

TEŽAK SKANDAL: Lideri LGBT zajednice i ministarstva umešani u pedofiliju, uhvaćeno preko 100 predatora!

Novinar lista  Svenska Dagblade napravio je lažni nalog na Fejsbuku i predstavio se kao dečak od 14 godina kako bi istražio rasprostranjenost pedofilije u švedskoj LGBT zajednici, a dobio je preko 100 predloga za seks uključujući ključne prestavnike Prajd zajednice i zvaničnike u ministarstvu spoljnih poslova. 

Menadžer „parade ponosa“ u Stokholmu uhvaćen je u pedofilskom skandalu koju uključuje lažni nalog dečaka koji je koristio novinar lista Svenska Dagblade, kako bi otkrio koliko je pedofilija rasprostanjena na LGBT forumima.

Kako navode švedske novine preko 100 homoseksulaca kontaktiralo je fiktivnog dačaka Davida sa ponudama za seks, iako mu jasno piše na profilu da ima svega 14 godina.

Jedan od seksualnih predatora koji je tražio seks od dečaka bio je organizatora Parade ponosa u Stokholmu, kako kažu novine muškarac je nudio dečaku da imaju BDSM seks u prevodu sadomazohostički odnos koji se bazira na vezivanju i mučenju uz obećanje LGBT lidera da će dečaka „naučiti svemu“.

Pored toga postavlja je maloletniku intimna pitanja opisujući sebe kao dominantnog, direktno navodeći svoju želju da ima seks sa dečakom. Čovek je od „Davida“ tražio i da mu pokaže fotografije snimak svog tela.

U grupi od preko 100 gej pojedinaca Svenska Dagbladet je identifikovala još jednog Šveđanina koji je pokušao da ugovori sastanak sa Davidom na Sergels Torg-u, a radi se o višem menadžeru i ministarstvu spoljnih poslova Švedske, ali je on odbio da komentariše skandal.

Švedska ima najviše LGBT festivala proporcionalno po glavi stanovnika, sa preko 30 političkih manifestacija godišnje na kojima se promoviše LGBT identitetska politika.

Najveći od njih je Stokholm prajd koji se održava od 1998. godine. LGBT organizacije uživaju podršku brojnih političara sa vlasti, ali niko od njih nije hteo da komentariše pedofilski skandal.

Švedska vojska je učestvovala u političkim manifestcijama LGBT pokreta, pa su tako ove godine održali vojnu gej paradu pod nazivom We Don’t Always March Straight što možete pogledati na sledećem snimku.

Izvor: Dnevna Gazeta/Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite