MISLIO SAM DA JE SILOVANJE LEGALNO: Migrant zlostavljao ćerku porodice koja ga je udomila!

MISLIO SAM DA JE SILOVANJE LEGALNO: Migrant zlostavljao ćerku porodice koja ga je udomila!

Nisam znao da je prislni seksualni odnos ilegalan, u zemlji mog porekla to nije protivzakonito rekao je migranta nakon silovanja ćerke porodice koja ga je primila u njihov dom.

„Maloletni izbeglica bez pratnje“, za kojeg se sumnja da je lažirao svoje godišt, osumnjičen je za silovanje ćerki porodice koja ga je primila u svoj dom.

Imigrant koji je tvrdio da ima 17 godina, optužen je za silovanje iako on smatra da nije počinio ništa protivzakonito. Naime, na razgovoru je policiji priznao da je imao prisilni seksualno odnos sa žrtvom, ali je izjavio kako državi njegovog porekla to nije ilegalan čin, piše Lokaltidingen.

Pravni savetnik uhapšenog izjavio je kako se on dobro snalazi u školi te je opisao događaj kao „jednokratno“ skretanje sa puta i naglasio je da bi smeštaj u imigranta u posebnu ustanovu uništio njegov napredak.

Ipak, uhapšeni je smešten na ustanovu za maloletne delikvente na 6 meseci, gde će čekati sudski proces.

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je imigrant star verojatno 20 godina te da je lagao o svojim godinama kako bi igrao na saosećanje i emocije Šveđana. U skladu sa tim očekuje se i „teža“ kazna.

BONUS VIDEO – Više o zabranjenim zonama koje su migranti formirali širom Evropa, paralelnim šerijatskim sudovima, kao i organizovanim silovanjima evropskih žena koje su mediji pokušali da zataškaju možete videti u sledećem snimki: 

Izvor: Lokaltidingen

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite