(VIDEO) KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: Trudnim trans-muškarcima obezbediću besplatan abrotus!

(VIDEO) KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: Trudnim trans-muškarcima obezbediću besplatan abrotus!

Zabrinjavajuće scene u debati na kojoj se demokrate takmiče ko će biti protiv-kandidat Donalda Trampa 2020 godine. Kandidat Hulian Kastro tvrdi da muškarci koji promene pol mogu da zatrudne i da će on kao predsednik obezbediti besplatne abortuse za takve osobe, uprkos biološkoj činjenici da muškarci ne mogu da zatrudne čak ni nakon operacije promene pola. Sve je dočekano oduševljenim ovacijama publike.

Demokratska stranka i američki liberali trajno su raskinuli sa realnošću, više ih nije birga šta je istina šta je moguće, čak ni šta je stvarno. žive u stanju sna u fantazijama.

Hulian Kastro sekretar kabinata bivšeg predsednika Baraka Huseina Obame, objašnjava da muškarci koji zatrudne imaju moralno pravo na abortuse koje će plaćeti poreski obveznici.

Ne verujem samo u reproduktivnu slobodu, veruje u reproduktivnu pravdu – počeo je Kastro uz fanatične ovacije publike.

„Šta to znači? Samo zato što žena ili da ne zaboravim neko u trans zajednici, trans-žena ukoliko je siromašna ne znači da ne treba da upražnjavaju svoje pravo na izbor“ rekao je latino-američki kandidat koristeći pravo na izbor kao eufemizam za abortus.

Pod Trans-žena podrazumeva se MUŠKARAC KOJI NAKON PLASTIČNE OPERACIJA TVRDI DA JE ŽENA, međutim problem predizbornog obećanja je u tome da muškarac koji je prošao operaciju, ne može da zatrudni jer nema matericu već samo imitaciju ženskog polnog organa koji je napravio hirurg.

„Aplaudirali su. Gledamo pokojnu imperiju liberlizma. Ko je biračko telo za Kastrovu ideju. Muškarci obučeni u žene koji zatrudne. Nažalost postoju tačno nula ljudi na planeti zemlji koji podpadaju pod te kriterijume. Nikada nije postojala takva osoba niti će ikada postojati. Zašto? Zato što je to nemoguće“ kaže analitičar Taker Karlson.

Biološki muškarci ne mogu da zatrudne, pretvarati se da mogu je ludilo, definicija ludila. Kastra očito nije birga, tansrodni abortusi o trošku poreskih obveznika zvuči kao nešto što svi dobri progesivci treba da podrže.

Dodatno je uznemiravajuća činjenica da niko u prostoriji nije hteo da brani naučne činjenice. „Ne smeju da kažu ni reč- Previše su uplašeni pa klimaju glavama kao majmunčići“

Opsesija sa navodnom diskriminacijom, pogled na ceo svet kroz prizmu tlačitelja i potlačenog…

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite