(VIDEO) TOLERANTNI LIBERALI: Pljunula Trampovog sina u lice, evo šta joj je on poručio…

(VIDEO) TOLERANTNI LIBERALI: Pljunula Trampovog sina u lice, evo šta joj je on poručio…

Prema skoro svim veliki medijima u SAD trenutno se vodi borba između zatucanih, nasiljnih, diskriminatorskih konzervativaca i progresivnih, miroljubivih i tolerantnih liberala. Liberalna tolerancija dostigla je svoj vrhunac kada je u protivnica Trampa odlučila da priđe Eriku Trampu i pljune ga u lice.  

Američka tajna služba pritvorila je ženu koja je, navodno, pljunula Erika Trampa, sina američkog predsednika, u koktel-baru u Čikagu.

Erik Tramp je incident nazvao „odvratnim činom“. Žena, za koju se veruje da je zaposlena u baru, kasnije je puštena, jer Erik Tramp nije želeo da podnese prijavu.

Policijska uprava u Čikagu potvrdila je da je bila na licu mesta „pomažući tajnoj službi Sjedinjenih Američkih Država kada je u pitanju sprovođenje zakona.“

Žena se približila Trampu dok je ulazio u bar u grupi pre nego što je promrmljao nešto.

Tramp je kasnije objavio Sokratov citat u Instagramu koji je glasio: „Kada se debata izgubi, kleveta postaje alatka gubitnika.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eric F. Trump (@erictrump) on


„To je bio odvratan čin nekoga ko očigledno ima emocionalne probleme. Kada je neko toliko bolestan da se usudi da se približi nekome, to samo naglašava bolest i očaj, kao i činjenicu da pobeđujemo“, rekao je Erik Tramp.

Izvor: Dnevna Gazeta/RT/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite