NIJE SMEO DA PROPEVA: Tramp sumnja da je Klinton iscenirao samoubistvo Epstina!

NIJE SMEO DA PROPEVA: Tramp sumnja da je Klinton iscenirao samoubistvo Epstina!

Da li postoji savršeno ubistvo? 

Osuđeni pedofil Džefri Epstajn, zatvorenik visokog profila u američkom pritvoru, nedavno je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Menhetnu pod veoma sumnjivim okolnostima.

To se dogodilo dan nakon što je u javnost pušteno dve hiljade prethodno zapečaćenih sudskih dokumenata koji uključuju slučajeve zlostavljanja dece od strane Džefrija Epstajna.

U dokumentima je opisano kako je Bil Klinton održavao privatnu zabavu na Epstajnovom pedofilskom ostrvu.

Bil Klinton je putovao najmanje 27 puta privatnim avionom Džefrija Epstajna. Većina tih letova navodno je bila sa maloletnim devojkama. Ime Hilari Klinton takođe je bilo prisutno u Epstajnovoj crnoj knjizi šest puta.

Uprkos prethodnog pokušaja njegovog samoubistva pre samo tri nedelje, zatvorski stražari preskočili su potrebne 30-minutne provere Epstajnove ćelije. Našli su ga mrtvog.

Postoje tvrdnje za sada neproverene da su kamere koje su kontrolisale ćeliju u kojoj je bio Epstajn bile isključene pola sata i da ne sadrže vreme njegovog samoubistva niti ko je prilazio ćeliji u to vreme.

Američki predsednik Donald Tramp retvitovao je aluziju satiričara-konzervativa Terensa Vilijamsa da je Epstin raspolagao kompromitujućim materijalom protiv Klintona i zbog toga je zainteresovan da on (Epstin) „ne propeva“. Istovremeno senator Marko Rubio je sugerisao isti to, a i njegov status je podelio predsednik SAD.


Izvor: Dnevna Gazeta/Mond/Webtribun

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite