(FOTO) Trojica muškaraca pravili gej orgije na Bir festu, dobili samo prekršajnu prijavu!

(FOTO) Trojica muškaraca pravili gej orgije na Bir festu, dobili samo prekršajnu prijavu!

Policija ih je u nedelju rano ujutru zatekla tokom nedoličnog ponašanja na javnom mestu i dogovaraće za prekršaj, a ne krivično delo. 

Protiv trojice muškaraca podneta je prekršajna prijava zbog upražnjavanja oralnog seksa na javnom mestu 18. avgusta, tokom trajanja festivala.

Pomenuta prijava postala je viralna objava na društvenim mrežama, no u njenu istinitost nisu svi poverovali. Kako je potvrđeno u policiji, nije reč o lažnoj informaciji uprkos tvrdnjama pojedinaca da se radi o „homofobičnoj“ lažnoj vesti. Podneta je prekršajna prijava protiv tri mladića iz Beograda zbog remećenja Zakona o javnom redu i miru tokom trajanja Beogradskog festivala piva.

Kako se u objavi navodi, do incidenta je došlo proteklog vikenda. Tri muškarca – P. S, M. I. i N. T. – pružali su jedan drugom seksualni užitak na javnom mestu i naočigled brojnih posetilaca ovog festivala.

Policija je oko 4 sata ujutru 18. avgusta zatekla trojicu muškaraca u blizini staze kojom se posetioci kreću. Jedan od njih je drugom pružao oralni seks, dok je slobodnom rukom pridržavao polni organ trećeg muškarca. Kako se navodi, dvojici su bile spuštene pantalone.

Prolaznici su bili šokirani prizorom, a počinioci se nisu zaustavili ni kada je došla policija.

Osumnjičenima zbog ovog dela preti kazna javno korisnog rada od 240 do 360 sati ili zatvor od 30 do 60 dana.

LGBT organizacija u Srbiju nisu se oglasile povodom incidenta.

Izvor: Telegraf.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite