Poslanik podržao migraciju, par dana kasnije ga opljačkala grupa migranata!

Poslanik podržao migraciju, par dana kasnije ga opljačkala grupa migranata!

U Rimu grupa migranata opljačkala je poslanika gornjeg doma Italijanskog parlamenta iz redova Pokreta od 5 zvezdica, stranke koja je prošlog meseca izašla iz koalicije sa desno orijentisanom Ligom i postala pristalica masovne migracije. 

Banda severnoafričkih imigranata iz Alžira opljačkala je italijanskog senatora i člana Pokreta pet zvezdica (M5S) na glavnoj željezničkoj stanici u Rimu Termini.

Senatora Gabrijelea Lanzija i jednog italijanskog sudiju opljačkala su tri Alžirca, a sudija je pritom ostao bez aktovke, nedugo nakon što je završio sa ručkom u restoranu u blizini stanice, prenosi Il Giornale.

Ubrzo nakon prve pljačke senatora, senator Lanzi pokušao je da pronađe taksi kada su mu prišli imigranti koji su ga opkolili i ukrali mu torbu u kojoj se nalazio laptop, iPad i razni dokumenti.

Senator je brzo obavijestio policiju koja je začudo uspela da uhapsi dva imigranta, stara 20 i 27 godina, koji su optuženi za tešku krađu. Policija je takođe uspela da pronađe predmete ukradene i od sudije i od senatora.

Ironično, do incidenta je došlo nakon što je Pokret pet zvezdica, zajedno sa neo-marksističkom pro-imigracionom Demokratskom strankom (PD), formirao novu koalicijsku vladu pri čemu su otvorili italijanske luke za brodove nakrcane imigrantima koji su preuzeti od krijumčara u Sredozemnom moru.

Izvor: Il Giornale/Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite