(VIDEO) Moramo da ubijamo i jedemo bebe, jer zagađuju planetu i izazivaju klimatske promene!

(VIDEO) Moramo da ubijamo i jedemo bebe, jer zagađuju planetu i izazivaju klimatske promene!

Bebe zagađuju planetu jer izdišu ugljen-dioksid, zato moramo da odbijemo da imamo decu i eliminišemo postojeće bebe pre nego što zagade planetu – nova je mantra eko-paničara.

Klimatski histeričari i teorije zavere koje propagiraju stvorile su potpuno novi sloj aktivista koji se zalaže za ubijanje beba i jedenje ljudskog mesa kako bi se navodno smanjilo globalno zagrevanje iako se radi o prirodnom procesu kao što je slučaj i sa globalnim hlađenjem, a sve veći broj naučnika osporava da je ljudska aktivnost uopšte mogla da podigne temperaturu na planeti.

Nakon što je švedski profesor Magnus Söderlund predložio da se legalizuje jedenje ljudskog mesa kako bi se sprečile klimatske promene nova još ekstremnija ideja eko-ekstremista šokirala je svetsku javnost. Naime teza da ljudi ne trebaju da imaju decu, jer je planeta navodno prenaseljena i čovečanstvo izdiše previše ugljen-dioksida dostigla je nove razmere.

Na skupu kongresmenka Aleksandrije Okasio Kortez, radikalne levičarke koja je nadavno sugerisala da treba zabraniti karfiol, jer je rasističko-kolonijalna biljka, jedna od njenih pristalica javila se za reč i iznela svoj predlog kako da se izborimo sa procesom globalnog otopljavanja.

„Nećemo biti ovde još dugo zbog klimatske krize. Ukidanje fosilnih goriva neće rešiti problem dovoljno brzo, ja mislim da vaš sledeći slogan kampanje mora da bude sledeći: Moramo da jedemo bebe. Nemamo dovoljno vremena. Imamo previše CO2 svi vi znate da ste zagađivači“ rekla je aktivistkinja iz publike.

Drago mi je da podržave novi „Zeleni dil“, ali znate da to nije dovoljno ni da bombardujemo Rusiju imamo previše ljudi. Moramo da se rešimo beba.

Predsednik SAD Donald Tramp koji inače veruje da su klimatske promene prirodan proces i da nema neposredne pretnje od ljudskog delovanja prokomentarisao je razgovor Kortezove i eko-aktivistkinje na svom Tviteru.

„AOC (Aleksandra Okasio Kortez) je mentalni slučaj“ napisao je predsednik SAD retvitujući status njegovog sina Donalda Trampa Juniora, koji je ironično napisao „Deluje mi kao prosečan pristalica AOC“

Ideja od švedskog profesora

Na „Gastro samitu – budućnosti hrane“ u Stokholmu, klimatski histeričar po imenu Magnus Söderlund održava seminare o mogućnosti konzumiranja ljudskog mesa sa ciljem „očuvanja klime“.

Profesor je rekao da savremeno društvo ima tabu i predrasude o jedenju ljudskog mesa, koje on želi da razbije i otvori društvo na novi i drugačiji pogleda kada je u pitanju ishrana. Više o tome možete pročitati klikom OVDE.

Pročitajte još:
NOVINARKA O SITUACIJI U OBRENOVCU: Migranti piju viski, duvaju i prave redaljke sa prostitutkama!
(VIDEO) AUSTRIJSKI MINISTAR: Srbija je pristala da bude centar za migrante!

Kortez je nedavno ušla i u bitku protiv rasističkog karfiola

Ekstremna levičarka je nedavno ušla u bitku sa biljkom karfiol, tokom NVO kampanje kojom se tražila zabrana uzgoja tog povrća jer neke grupe asocira na rasizam i kolonijalni period.

Kongresmenaka je tada snimila video u kome poziva na sađenje biljke koja se zove Juka, Više o tome možete pročitati klikom OVDE. 

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite