Žena tuži Robert De Nira za diskriminaciju, traži odštetu od 12 miliona dolara!

Žena tuži Robert De Nira za diskriminaciju, traži odštetu od 12 miliona dolara!

Bivša asistentkinja tvrdi da ju je De Niro verbalno uznemiravao i diskriminisao i tretirao kao svoju „kancelarijsku suprugu“, a za uzvrat traži multimilionsku odštetu. 

Slavni glumac Robert de Niro (76) optužen je za zlostavljanje nekadašnje asistentkinje Čejs Robinson, prenose strani mediji.

Naime, Robinsonova je optužila glumca za „diskriminaciju, neprijateljsko radno okruženje i uznemiravanje“, a za odštetu traži 12 miliona dolara!

Ona je tužbu podigla na saveznom sudu na Menhetnu, nakon što ju je Robert De Niro tužio za utaju šest miliona dolara jer je, kako tvrdi, koristila kreditnu karticu njegove kompanije za vlastite potrebe.

U optužbi je navela da je glumac ponekad pijan vikao na nju, koristeći vulgaran rečnik, da bi je potom terao da ga počeše po leđima ili mu veže kravatu, kao da mu obavlja kućne poslove.

Pored toga, tvrdi da je Robert De Niro imao običaj tokom radnog vremena da nosi pidžamu i da je od nje zahtevao da mu uđe u spavaću sobu kako bi ga probudila.

Inače, Robinsonova je kod De Nira počela da radi 2008. godine, kao izvršni asistent. Otkaz je dala u aprilu 2019. godine, godinu i po dana nakon što je unapređena u potpredsednicu proizvodnje i finansija De Nirove kompanije.

Izvor: Dnevna Gazeta/Kurir Stil

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite