FEMINISTIČKA UTOPIJA ŠVEDSKA: Broj silovanja skočio za 20%, dnevno se desi 5 napada!

FEMINISTIČKA UTOPIJA ŠVEDSKA: Broj silovanja skočio za 20%, dnevno se desi 5 napada!

Statistike pokazuju mračnu realnost života u feminističkoj utopiji, otvorenih granica.

Prosečno se dnevno dogodi pet silovanja u prestonici Švedske, dok samo 5 posto prijavljenih silovanja rezultira osuđivanjem počinitelja, što su lokalni političari opisali kao „neprihvatljivo“ stanje.

Tokom prve polovine 2019. u Stokholmu je zabeleženo ukupno 1.060 silovanja. U poređenju sa 890 silovanja u istom razdoblju prošle godine, to beleži drastično povećanje od 20 posto, prenosi portal Mitti.

Pored toga, tokom prve polovine godine prijavljena su 24 takozvana „nemarna silovanja“. Ovo je nedavni dodatak švedskom kaznenom zakonu koji se pojavio nakon što je 2018. uveden takozvani kriterijum „obaveznog pristanka.“

Prema informacijama, u Stokholmu se dogodi prosečno pet silovanja na dan, od kojih su mnoga skretala pažnju, poput grupnog silovanja u Hässelbyju.

Situacija je toliko loša da je bolnica Södersjukhuset morala da uspostavi posebno odeljenje za hitne slučajeve za silovane žene. Tamo se svake godine leči oko 800 žrtava.

Regionalna finansijska savetnica Irene Svenonoius iz liberalno-konzervativne stranke Umerenih (pro-EU, anti-sverenisti) u skladu sa tipičnom političkom impotencijom nazvala je taj razvoj događaja neprihvatljivim, ali nije ponudila rešenje za gorući problem.

Izvor: Mitti/Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite