(VIDEO) Veganka tužila komšije, jer su roštiljali meso u svom dvorištu! SMETAJU JOJ I NJIHOVA DECA!

(VIDEO) Veganka tužila komšije, jer su roštiljali meso u svom dvorištu! SMETAJU JOJ I NJIHOVA DECA!

Australijska veganka podigla je sudsku tužbu protiv suseda koji su navodno „namerno dopustili da miris pečenog mesa i ribe sa roštilja u njihovom dvorištu“, pređe u njeno dvorište, te su je na taj način terorisali. Osim što joj smeta miris pečenog mesa, zasmetao joj je i dim cigareta te zvuk dece koja igraju košarku.

Žena iz Perta navodi da je svetost nenog dvorišta narušena jer su susedi namerno dopustili da miris pečenog mesa i ribe uđe u njeno dvorište.

„Stavili su to tamo da bi ja mirisala ribu, sve što osetim je riba… ne mogu više da izađem u dvorište“, požalila se Cilla Carden.

Nakon što je njenu tužbu odbacio sud na osnovu nedostatka dokaza, podnela je tužbu Vrhovnom sudu Zapadne Australije., ali je i ta tužba odbijena.

Advokat John Hammond rekao je da je odlazak na Vrhovni sud bio krajnja opcija, ali to nije sprečilo Carden od traženja pravne zaštite.

Carden je u razgovoru za Nine News rekla da veruje da su susedi namerno dopustili da miris pečenog mesa uđe u njeno dvorište. Na to je pridodala i dim cigareta i zvuk dece kako igraju košarku.

„To je bilo strašno, uznemirujuće, noćna mora, nisam mogla da spavam nakon toga“, požalila se Carden.

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite