Migrant proslavio državljanstvo silovanjem žene! Rekao joj sad mogu da radim šta hoću, dok je davio u vodi…

Migrant proslavio državljanstvo silovanjem žene! Rekao joj sad mogu da radim šta hoću, dok je davio u vodi…

Sada imam pasoš i mogu da radim šta hoću…

Migrant star 29 godina osuđen je za silovanje žene u bazenu na ostrvu Ingarö nedaleko od glavnog grada Švedske Stokholma prenosi Fria Tider.

Napadač je ženu koja nije bila plivač i plaši se vode, gurnuo u bazen i tamo je seksualno zlostavljao. Kada je preplašena devojka nekoliko puta pokušavala da pozove pomoć, na polu-praznom bazenu migrant bi je zgrabio za kosu i zaronio joj glavu ispod vode i počeo da je davi, a žena ga je plačući molila da prestane.

Novi državljanin Švedske je nekoliko puta i ujeo devojku.

Nakon silovanja migrant je zapretio devojci da nikome ne sme da priča šta se desilo, dodajući da sada može da radi šta hoće, jer je dobio državljanstvo Švedske. Naime kada migranti počine neko krivično delo pre dobijanja pasoša tim prekršajem mogu da ugroze dobijanje švedskih papira, dok je nemoguće deportovati državljanina Švedske.

Pročitajte još:
(VIDEO) SRBIN UBIO MIGRANTA: Desetorica mu upali u kuću, a onda je uzeo pušku!
KARAĐORĐE SE PREVRĆE U GROBU: Turska policija od sada zavodi red u Srbiji i patrolira ulicama!
Telohranitelji Emine Erdogan upadali u kafiće sa dugim cevima, maltretirali ljude po Beogradu!

Napadač je na sudu tvrdio da je „odnos“ bio dobrovoljan, ali sud nije prihvatio njegovo obrazloženje. Nakon što je sud odbio njegov izgovor, migrant je rekao da je njegovo delo bilo „haram“ to jest greh i predložio je silovanoj ženi da ode na razgovor kod Imama.

Sud je osudio silovatelja na 3 godine zatvora za silovanje i o obavezi je da plati 12.000 evra žrtvi. Ipak migrant neće biti deportovan jer sada ima državljanstvo Švedske.

Više o masovnim silovanjima 1.400 devojčica evropskog porekla od strane migranata u gradu Roterhamu možete pogledati u sledećem snimku: 

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite