(VIDEO) Migrant zaklao radnika Crvenog krsta u azilantskom centru u Vulovicu! Šokirao sudiju obrazloženjem…

(VIDEO) Migrant zaklao radnika Crvenog krsta u azilantskom centru u Vulovicu! Šokirao sudiju obrazloženjem…

Migrant iz Avganistana Džamal A. (33) ubio je nožem dvoje ljudi od kojih je jedan radio na pomoći azilantima. Nakon ubistva centar za azilante je raspušten.

Na Univerzitetskoj bolnici umro je David H. (32), radnik Crvenog krsta koji je radio u centru za tražioce azila u Vulovicu.

Iako je neposredno posle napada objavljeno da se žrtva nalazi van neposredne životne opasnosti, u petak je podlegao teškim povredama nožem.

Nakon što je izbo Davida, Avganistanac je napustio centar i tokom bekstva ubio i 63-godišnjeg lokalnog farmera iz obližnjeg sela u okolini Linca.

Jamal A. je brzo uhapšen i već u sredu se pojavio kod istražnog sudije u Lincu koga je potom šokirao svojim zahtevom kojim ubistvo tretira kao manji incident.

„Obećavam da to više nikada neću učiniti. Ne mogu da objasnim zašto sam to uradio. Želim da me pustite da idem u grad“, rekao je migrant opravdavjući svirepo ubistvo.

Imigrantu iz Avganistana je određen pritvor, a uskoro će biti optužen za dvostruko ubistvo. Azilantski centar u Vulovicu je raspušten posle brutalnog zločina.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:


Izvor: Radiosarajevo.ba/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite