(VIDEO) TUČA U VOZU: Migrant mu pretio, a ovaj ga brutalno nokautirao udarcem glavom!

(VIDEO) TUČA U VOZU: Migrant mu pretio, a ovaj ga brutalno nokautirao udarcem glavom!

Agresivni migrant ušao je u verbalno-fizički sukob sa čovekom evropskog porekla, poslednje reči pred nokaut bile su mu „ja sam jak“…

Ilustracija (Foto: Screenshot)

Incident se desio u vozu C2C koji putuje na relaciji London – Southend on Sea, a video snimak se brzinom svetlosti raširio društvenim mrežama.

Nakon verbalnog sukoba čovek obučen u odelu uhvatio je migranta za ruke pokušavajući da smiri, međutim to mu nije poplo za rukom, a imigrant mu je ponavljao „ja sam jak“.

Muškarac je zatim udario migranta glavom i nokautirao ga, a ubrzo nakon toga pojavio se i snimak na kome ga vezuje lisicama uz pomoć još dva čoveka.

Kako prenosi Metro.uk radi se o policajcu koji nije bio na dužnosti, ali je priveo migranta zbog problema koje je pravio u vozu. Potparol policije u Londonu je nakon analize snimka izjavio za medije da je „zadovoljan što policajac nije prekršio zakon ili se ponašao na takav način da bi bio disciplinski gonjen“.

Snimak je više puta uklanjan i cenzurisan sa drušvenih mreža zbog autoritarnih propisa o političkoj korektnosti, a u orginalu je za samo par sati sakupio stotine hiljada pregleda.

Svađa počinjene na 30 sekundi snimka:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite