(VIDEO) Rođena sam u pogrešnom telu, ja sa mačka! Lovim miševe i bojim se pasa…

(VIDEO) Rođena sam u pogrešnom telu, ja sa mačka! Lovim miševe i bojim se pasa…

Različitost koja obogaćuje društvo? Procenite sami…

Primeri osoba koje tvrde da se nalaze u pogrešnom telu sve su učestaliji, a posebna varijacija ovakve pojave su pojednici koji tvrde da nisu ljudska bića već su životinje rođene u pogrešnom telu. Takvi pojedinci se redovno žale na nerazumevanje, diskriminaciju i represiju većine, a iako države širom zapada uključujući i Srbiju novcem poreskih obveznika sponzorišu operacije promene pola, promena vrste se ne može izvršiti o budžetu.

Devojka iz Norveške, po imenu Nano, tvrdi da je ona zapravo mačka zarobljena u ljudskom telu. Ova, sada već 21-godišnjakinja kaže kako je prvi put shvatila da je ona zapravo mačka, kad je imala 16 godina.

Ona tvrdi da je takva prirodni i da to ne može a se promeni na silu, i kaže da su lekari navodno otkrili „genetski poremećaj“ u njenoj DNK, te to smatra dokazom da ona doista jeste mačka.

Kako bi kompenzirala zbog svojeg očito ljudskog oblika, nosi lažne mačije uši i rep i hoda na sve četiri. Također tvrdi da može da komunicira sa pravim mačkama.

Kaže da i lovi miševe, iako nema uspeha u lovu, te predi kad vidi psa. Osim navedenog, tvrdi da ima dobar noćni vid poput mačke.

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite