(VIDEO) MEKGREGOROV HOTEL POD OPSADOM: Kabib njuška čmarave, pitajte ga kako miriše moje znojavo dupe…

(VIDEO) MEKGREGOROV HOTEL POD OPSADOM: Kabib njuška čmarave, pitajte ga kako miriše moje znojavo dupe…

MMA legenda Konor Mekregor, ponovo je uzburkao javnost komentarišući stil borbe Kabiba Nurmagomedova. Irac je više puta ismevao način rvanja Kabiba i njegovo linearan način borbe.  

Konor je upitan od strane novinara da prokomentariše nedavnu borbu Kabiba sa Dastin Porierom za titulu u lakoj kategoriji.

Zašto niste došli na Kabibovu borbu u Abu Dabiju?

Kao što sam rekao suočio sam se sa Dastin Porierom i nokautirao sam ga za 90 sekundi nisam bio zainteresovan za borbu zašto bi bio.

Pobedio sam Dastina, nisam bio uzbuđen borbom uopšte, da li ste vi bili? Čovek (Kabib) njuška gaće i od toga živi, njuška čmareve da zaradi za život.

Ukoliko želite da znate kako mi dupe miriše samo pitajte Kabiba, jer ga je mirisao celu prvu rundu. Takođe ako želite da znate kako moja pesnica ima ukus samo pitajte njegovog brata po krvi i njegovog rođaka – rekao je Konor koji je nakon borbe u opštoj tuči udario brata Kabiba Nurmagomedova

Konore kako dolaziš do ovih metafora? 

Samo govorim istinu, samo pričam o činjenicama bilo je 15 sekundi u prvoj rundi kad je krenuo na moje noge i držao se celu prvu ruudnu i dobro je mirisao moje znojave gaće, ako bilo koga interesuje pitajte ga kako miriše Konorov čmar.

Da li stvarno mrziš kabiba ili je ovo samo biznis?

Ovo je pravo rivalstvo i moramo da ga rešimo, rat je daleko od gotovog.

Nakon kontraverznih komentara na račun Dagestanaca, ispred hotel u kome odseda Mekgregor okupila se grupa od stotinak agresivnih Dagestanaca koji ga čekaju da dođe.

Ruska policija rasporedila je policiju opremljenu za razbijanje demonstracije oko hotela.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite