(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migrant ubio ženu sekirom u centru grada, policija preti ko podeli snimak ide u zatvor!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migrant ubio ženu sekirom u centru grada, policija preti ko podeli snimak ide u zatvor!

Migrant iz Tunisa u centru Limberga (Nemačka) ubio je ženu sa sekirom, a u cilju prikrivanje događaja nemačka policija javno je zapretila preko Tvitera da će svako ko bude podeli snimak (bez obzira da li je cenzurisan ili ne) biti zakonom sankcionisan.

Imigrant star 34 godine prvo je udario majku dvoje dece staru 31 godinu sa automobilom marke Audi, a zatim je izašao iz automobila i počeo da je seče sekirom dok su prolaznici snimali prenosi Bild.

Prema izveštaju lokalnih medija ubica je rođen u Nemačkoj, ali je migrant druge generacije. Probitno su se na internetu pojavile lažne vesti da je Nemac počinio napad, iako se na radi o etničkom Nemcu.

Jezivi snimak uhvatio je čovek iz susedne kuće i na njemu se vidi crnokosi čovek u crnoj trenerci kako više puta udara ženu na zemlji sekirom, dok iz Audija izlazi dim pošto se vozilo nakon gaženja zakucalo u zid.

Na drugom snimku dvojica forenzičara, se mogu videti kako rade pored tela preminule žene, koja leži na betoinu dok se pored nje nalazi kratka sekira i kasapinski kož,

Policija zapadnog Hesena umesto da obavesti javnost o zločinu pokušala je da ga sakrije od javnosti, što je postala praksa proteklih godina, Policija je sa zvaničnog profila zapretila krivičnim postupkom protiv svakog ko podeli snimak na kome migrant napada ženu.

Nemački poslanik iz opozicione suverenističke stranke AfD, Petr Bystron napisao je na Tviteru „Molimo vas, prestanite da plašite građane ove zemlje i da im pretite krivičnim postupkom, vi trebate malo više da brinete o pravom kriminalu u ovoj zemlji. Ovo više ne može da se izdrži“.

Ovo nije prvi napad takve vrste, u avgustu ove godine migrant iz Sirije je sa samurajskim mačem isekao čoveka u sred bela dana u gradu Študgartu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Blid/Glas Evrope

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite