(VIDEO) Migrant šutirao tinejdžerku, dok se drugi valjao po zemlji od smeha!

(VIDEO) Migrant šutirao tinejdžerku, dok se drugi valjao po zemlji od smeha!

Pljuštali i šamari…
 

Nasilje nad osobama Evropskog porekla, sve se ređe prenosi zbog cenzure ovog problema na društvenim mrežama kao i pretnjama policije zatvorskim kaznama u pojedinim članicama EU.

Ipak snimci i dalje izlaze u javnost, dok stepen nasilja postaje sve veći, a razlog za to je po svemu sudeći upravo cenzura i strah Evropljana da prijave napade zbog straha da će biti obeleženi kao mrzitelji manjina.

Snimak napada u Nemačkoj, koji je više puta skidan i ponovo kačen na internet ipak to nije sprečilo aktiviste da ga rašire i da dostigne milione pregleda.

Na videu koji je objavila Fejsbuk stranica Hamburg News, vidi se afrički migrant kako napada devojku, prvo je šutirajući nogom, a onde počinje i da je šamara.

Zatim se čula glasna vriska, a kamera je onda prebacila na desnu stranu gde je bio prisutan drugi afrički migrant, širokog osmeha koji se valjao po betonu od smeha.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Migrant ubio ženu sekirom u centru grada, policija preti ko podeli snimak ide u zatvor!
(VIDEO) Migrant ošamario devojku jer mu nije dala broj, mi smo vlasnici belih žena!

Nemačka policija nedavno je zabranila deljenje snimka na kome migrant sekirom ubija ženu u gradu Limbergu pod pretnjom da će oni koji dele materijal biti krivično gonjeni. Kada je u pitanju ovaj napad na tinejdžerku svi veći nemački mediji ignorisali su napad, iako se u obrnutim slučajevima kada su žrtve migranti snimci prenose kao udarne vesti.

Nije poznato da li je napad motivisan rasnom ili verskom mržnjom, ali veliki broj korisnika društvenih mreža u Nemačkoj veruje da jeste.

„Šta rade prolaznici dok on šamara devojčicu“, „Zbog čega se drugi migrant valja po betonu i šta je u nečijoj glavi, da se oduševljava kada neko bije devojku?“, „tačno se vidi da je namerno šutnuo u matericu jer zna da to najviše boli“, „Da li ću ići u zatvor ako podelim ovaj snimak“…  samo su neko od komentara na napad.

 

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite