(FOTO) GRETA SE ŽESTOKO ISPALILA: Putovala sam pola sveta u pogrešnom smeru, treba mi pomoć!

(FOTO) GRETA SE ŽESTOKO ISPALILA: Putovala sam pola sveta u pogrešnom smeru, treba mi pomoć!

„Potrebna mi je pomoć Pokazalo se da sam proputovala pola sveta u pogrešnom smeru“ napisala je teoretičarka zavere Greta Tunberg na svom Tviteru.

UN-ova konferencija COP25 premeštena je iz Santiaga u Čileu u Madrid u Španiji. To je stvorilo veliki problem sveprisutnoj apokaliptičnoj proročici Greti Tunberg koja se sada nalazi na pogrešnoj strani sveta, kako je sama napisala na Tviteru.

Greta Tunberg prešla je Atlantik u posebnoj skupocenoj jedrilici, da bi prisustvovala „klimatskim sastancima“ u Njujorku i Santiagu. Iako je taj potez zapravo rezultirao drastično većom emisijom zloglasnog ugljen-dioksida, Greta je u petak shvatila da se nalazi na pogrešnoj strani planeta, jer je konferencija zakazana za 2. decembra iz Čilea prebačena u Madrid, za 13. decembar.

Teoretičarka zavere Greta Tunberg sada ponovno traži pomoć da pređe Atlantik, jer i dalje odbija da leti avionom.

Pročitajte još:
(VIDEO) NE BEŽIM OD RATA: Došao sam da islamizujemo Evropu, poručuje migrant pred kamerama!
VUČIĆ: Migranti će nam dizati natalitet, ko napravi dete dobija državljanstvo!
NATO ZABRANIO VUČIĆU: Ruski sistem S-400 ne može da ostane u Srbiji, nama ni trunke šanse!

„Potrebna mi je pomoć pokazalo se da sam proputovala pola sveta u pogrešnom smeru. Sada moram pronaći način da pređem Atlantik tokom novembra. Ako mi iko može pomoći pronaći prevoz, bila bih mu zahvalna,“ napisala je na Tviteru Greta.

Eko-histeričarka se do sada višestruku našla pod optužbama da je finansira milijarder i ekstremni liberal Džordž Soroš, a među onim koji je optužuju je Eduardo Boslonaro političar i sin predsednika Brazila Žaira Bolsonara.

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite