(VIDEO) Šešelj postao sudski branilac Jutke! Dve tone testosterona za Mariju Lukić su previše…

(VIDEO) Šešelj postao sudski branilac Jutke! Dve tone testosterona za Mariju Lukić su previše…

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, angažovan kao pravni savetnik Milutina Jeličića – Jutke na suđenju zbog polnog uznemiravanja bivše saradnice, izjavio je da mu danas sudija nije dozvolio da u tom svojstvu nastupa na suđenju.

Suđenje bivšem predsedniku Opštine Brus zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, danas je nastavljeno u Osnovnom sudu u Kruševcu.

Šešelj je isključen zbog nepoštovanja suda pošto je, kako je rekao, ukazao na neregularnosti u procesu i na „pravno neznanje“ advokata Borivoja Borovića koji zastupa Mariju Lukić.

Borović je, naveo je Šešelj, pripisovao Jeličiću da je kao predsednik opštine bio nadležan za slučaj nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, dok je Šešelj obrazlagao da nadležnost nije na predsedniku opštine već na Ministarstvu građevinarstva, te da je zbog toga isključen sa suđenja.

Šešelj je ocenio da rekonstrukcija prepiske koja sadrži Jeličićevo ;seksualno uznemiravanje Marije Lukić ;deluje nemoguće, da je to „podvala i hajka“ na Jeličića, a Mariju Lukić je optužio da je proces pokrenula iz lične koristi.

Kako kaže Šešelj muškom organizmu osnovni hormon koji se luči je testosteron i svaki put kad muškarac pomisli na seks ili lepotu žene, odma organizam pojačava lučenje testotreon, da je on njoj za 2 godine njoj poslao 15.000 poruka njemu bi trebalo dve tone testosterona da to izluči to je biološki nemoguće.

Kako kaže predsednik SRS Jutki je odlučio da pomogne samo zato što su ga svi napustili, a kako kaže i sam se nalazio na meti hajki u prošlosti.

Izvor: Dnevna Gazeta/N1

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite