(VIDEO) Vučiću jel` ga i ovde boli noga? Junker umalo zapalio ženu bakljom!

(VIDEO) Vučiću jel` ga i ovde boli noga? Junker umalo zapalio ženu bakljom!

Predsednik SNS je u emisiji upitnik izneo informacije da Žan Klod Junker ima probleme sa nogom i da nije alkoholičar. Pa da vidimo koliko je to uverljivo?

Skandal majstor, protivnik slobode govora pod izgovorom borbe protiv mržnje i bankar iz Luksemburga Žan Klod Junker više puta ja za svoje ekscese imao izgovor da se radi o zdravstvanim problemima.

Potsećanja radi, doskorašnji vođa evropske komisije šamarao je ljude pred kamerama, vukao ih za kravatu, udarao kamere, teturao se na NATO samitu, ali zamalo zapalio ženu bakljom.

Tragedija koja je izbegnuta samo brzim reagovanjem pristunih desila je na ceremoniji dvadeset i pete godišnjice obeležavanja genocida u Ruandi.

Snimak koji je veći broj main-stream medija ignorisao, a društvene mreže skidale zbog autorskih prava prikazuje Junkera koji praktično bez svesti upire baklju u prvu damu Ruande Dženet Kagame.

Iako je jasno gde žena stoji i da bi svakog trenutka mogao da je zapali, Žan Klod Junker ne reaguje i nastavlja da se pomera ka njoj držeći baklju. Zatim je intervenisala jedna od ženi iz protokola i uzela mu baklju.

Sami procenite da li problem sa nogom mogao da uzrokuje paljenjem žene i recite nam u komentarima kako?

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite