(VIDEO) NOGO U SKUPŠTINI: Ponovo tražim odgovor, da li je potpisan Dablinski sporazum o migrantima?!

(VIDEO) NOGO U SKUPŠTINI: Ponovo tražim odgovor, da li je potpisan Dablinski sporazum o migrantima?!

Narodni poslanik Srđan Nogo i dalje ne može da dobije zvaničan odgovor, da li je Srbija potpisala sporazum iz Dablina ili neki sličan dila sa EU. 

Nezavisni poslanik Srđan Nogo je 16. oktobra 2018. godine, na konferenciji za štampu, u Narodnoj skupštini Srbije, postavio pitanje: da li je premijer Srbije, Ana Brnabić, potpisala Dablinski sporazum o migrantima; i da li naše službe prate kontakte koje ona i njen brat imaju sa bezbedonosnim službama Hrvatske?

Tada je bio napadnut od strane srpskih vlasti, prorežimskih i zapadnih medija da širi laži i paniku. Ipak izjave stranih zvaničnika sugerišu da je Srbija spremna da primam imigrante.

No, kako u Evropi, tako i na Balkanu se opet aktualizuje migrantska kriza, i kako je dojučerašnji ministar unutrašnjih poslova Austrije, Herbert Kickl, izjavio je da je sa Srbijom postignut dogovor o povratku migranata pridošlih preko Balkanske rute koji budu dobili negativan odgovor za dobijanje azila, postavlja se u javnosti, s pravom, pitanje da li je ipak premijerka Srbije potpisala Dablinski sporazum.

Zato pogledajte video klip, pa sami donesite sud da li je narodni poslanik Srđan Nogo, u oktobru 2018. bio u pravu kada je tvrdio da je Srbija potpisala Dablinski sporazum.

Izvor: Srbin.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite