(FOTO) NASTAVNIK: Migrante naseliti u kuće lidera SNS, da malo njima siluju ćerke!

(FOTO) NASTAVNIK: Migrante naseliti u kuće lidera SNS, da malo njima siluju ćerke!

Dragan Spasić, predsednik opštinskog odbora Dveri u Trgovištu objavio je skandalozan status na društvenoj mreži „Fejsbuk“

Dragan Spasić, nastavnik geografije u više škola u Trgovištu zapalio je društvene mreže kontraverznim statusom, koji se odnosi na migrante i podršku SNS.

Spasić je pozvao „da se napravi popis uticajnih ljudi SNS, i posle promene vlasti, migrante naseliti u njihovim kućama, stanovima…Dati im njihove ćere i žene da siluju“.

Kako nam je potvrđeno iz više izvora on je juče saslušan u Policijskoj stanici u Trgovištu, a u međuvremenu je navodno, obrisao sporni status na „Fejsbuku“. Nije poznato po kojoj osnovi je nastavnik saslušan.

Našu zemlju su u proteklom periodu pogodile serije napada migranata od onih koji su bili seksualne prirode, do njihovih međusobnih obračuna.

SNS OTVORENO: Naseljavaćemo migrante po Srbiji, prvo idu u prazne kuće

Naseljavanje migranata je javno poznada politika vlade Srbije, jer je predsednik Srbije, a ujedno i predsednika SNS Aleksandar Vučić više puta pred kamerama izjavio da država ima plan da ostvari nulti migracioni saldo to jest da desetine hiljada mladih koji odlaze iz zemlje zamene migrantima o čemu je i javno govorio na pres konferencijama.

„Što se tiče migrantornih kretanja 2028 do 2030 ćemo imati nulti migracioni saldo, imaćemo jednak broj emigranta i imigranata u Srbiju. Posle 2030 imaćemo veći broj imigranata nego emigranata iz Srbije“ rekao je Vučić u martu ove godine.

Pored plana Vučića za masovno naseljavanje migranata, poslanica SNS Ljiljana Malušić je prilikom donošenja novog zakona o azilu kojim je olakšana masovna migraciju u našu zemlji, a Srbija se obavezala da iz novca poreskih obveznika finansira socijalnu pomoć za azilante, saopštila da njena vlast planira da deli besplatne kuće migrantima.

„Svako ima neku praznu kuću, toliko ima praznih kuća po Srbiji mislim na desetine hiljada, i lepo natalite nam je pao mislim da smo jedna od zemalja koja je pri kraju lestvice u Evropi“ rekla je Malušić o planu da se migranti masovno naseljavaju po Srbiji.


Izvor: Dnevna Gazeta/Novosti

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite