(FOTO) Opozicioni pokret preuzeo odgovornost za blokadu Avalskog puta, najavljuju nove blokade!

(FOTO) Opozicioni pokret preuzeo odgovornost za blokadu Avalskog puta, najavljuju nove blokade!

Nakon sinoćne blokade Avalskog puta, najavljene su nove akcije istog tipa…

Nešto pre 20 časova, kilometarske kolone vozila stvorile su se na „Avalskom putu”, kod „Hiljadu ruža”, na skretanju ka kružnom putu. Prema nezvaničnim informacijama, jedan od putnika na liniji 405 ka Ripnju, izvukao je vozačevu karticu iz „Bus-plus” aparata, nezadovoljan kvalitetom prevoza, pa su on i saputnici izašli na ulicu.

Kako se moglo čuti od prisutnih, putnici nezadovoljni kašnjenjem i kvalitetom usluga prevoza izašli su na put i blokirali saobraćaj. Na licu mesta je policija koja je uspela da umiri nezadovoljne građane i da ih ubedi da odblokiraju put.

Prema poslednjim informacijama, saobraćaj se polako uspostavlja, posle intervencije nadležnih. Nakon blokade odgovornost za incident preuzeo je opozicioni pokret Beogradski Front.

„Stanovnici podavalskih naselja izašli iz autobusa i blokirali Avalski put nezadovoljni redovnim kašnjenjem linija i očajnim stanjem vozila! Ovo je samo prva u nizu pobuna koje će nam tek slediti u narednom periodu“ napisao je na tom profilu predsednik pokreta Nemanja Petrović.

Kako navodi ovo nije poslednja takva akcija, a Beogradski Front preuzima punu odgovornost za sinoćnju blokadu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Politika

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite