(VIDEO) SEKUNDA PRE MASAKRA: Migrant pokušao da otme pištolj srpskom policajcu u prodavnici IDEA!

(VIDEO) SEKUNDA PRE MASAKRA: Migrant pokušao da otme pištolj srpskom policajcu u prodavnici IDEA!

Snimak migranta koji pokušava da otme vatreno oružje policajcu u Beogradu, 2 dana je cirkulisao drušvenim mrežama uz komentar zbog čega ga niko od velikih medija nije preneo.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak hapšenja pljačkaša u u prodavnici Idea u ulici Kralja Milana u Beogradu, uz komentar zbog čega javnost danima nije zanala da se incident desio.

Pre dva dana u 19.15 časova u ulici Kralja Milana 28 u prodavnici Idea, patrola stigla po pozivu radnika da izvesni migrant krade hranu. Mladić je odgurnuo policajce, pokušao i da jednom od njih uzme pištolj, masakr je izbegnut brzom reakcijom policajca, a imigrant je savladan i priveden.

Pročitajte još:
ŠID: Migranti su mi sve pokrali, pale nam kuće i napadaju žene pred decom!
(VIDEO) Paravojne formacija u Sloveniji, teraju migrante sa vazdušnim puškama i sekirama!
BRILIJANTAN ODGOVOR ORBANA: Samo Mađari, mogu da zamene Mađare! Migranti to ne mogu…

Snimak ove pljačke pojavio se i na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako dva policajca pokušavaju da obuzdaju čoveka koji se otima i pokušava da pobegne.Iz komentara na društvenim mrežama moglo se saznati da je čovek koji je uhapšen migrant.

Takođe, neki od komentatora tvrde da su građani koji su se zatekli na licu mesta čuli kako migrant viče Alahu Akbar, međutim pošto je snimak ostao bez tona nemoguće je utvrditi da li su navodi istiniti.

Niko od NVO koje podržavaju migraciju u Srbiju nije se oglasio povodom napada, a ostali su nemi i predstavnici vlasti. Srbija je nedavno potpisala pakt iz Marakeša koji migraciju tretira kao ljudsko pravo, a promenjen je i zakon o azilu kako bi se migrantima olakšalo dobijanje srpskog državljanstva.

BONUS VIDEO- Beograđanka svedoči o nasilju koje migranti vrše nad našim građanima u Savamaloj, napadima kamenicama, napastvovanju žena i naseljavanju migranata u Beograd po istom šablonu po kojem su se Albanci naseljavali na Kosovu:

Izvor: Novosti/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite