(FOTO) Vučić ostaje u bolnici do ponedeljka, postavio sliku na Instagram…

(FOTO) Vučić ostaje u bolnici do ponedeljka, postavio sliku na Instagram…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema, zahvalio je na društvenim mrežama zaposlenima u toj ustanovi i poručio da će od ponedeljka biti „u punom radnom pogonu“.

„Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu“, naveo je Vučić na svojim nalozima na Instagramu i Tviteru, gde je postavio i fotografiju poruke koju je napisao.

Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije ranije je saopštio da je Vučić juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

 

View this post on Instagram

 

Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Spekulacije o toksikogiji

Lekari sa VMA nisu precizirali koje je tačno probleme sa kardiovaskularnim sistemom imao predsednik SNS, ali zato od nezavisnog poslanika Srđana Noga stižu optužbe da je to samo paravan za neke druge probleme.

Narodni poslanik Srđan Nogo je na društvenoj mreži „Tviter“ izneo svoja saznanja o stanju Aleksandra Vučića, koji je primljen na VMA zbog srčanih problema.

Pročitajte još:
ŠID: Migranti su mi sve pokrali, pale nam kuće i napadaju žene pred decom!
(VIDEO) Paravojne formacija u Sloveniji, teraju migrante sa vazdušnim puškama i sekirama!
BRILIJANTAN ODGOVOR ORBANA: Samo Mađari, mogu da zamene Mađare! Migranti to ne mogu…

Nogo je došao do informacija koje se ne slažu sa zvaničnim saopštenjem, po kojem će Vučić biti zadržan dva dana u bolnici zbog kardiovaskularnih problema.

– Vučiću, ako si primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema, zašto ti je krv nošena na toksikologiju – postavlja pitanje Srđan Nogo.

BONUS VIDEO- Beograđanka svedoči o nasilju koje migranti vrše nad našim građanima u Savamaloj, napadima kamenicama, napastvovanju žena i naseljavanju migranata u Beograd po istom šablonu po kojem su se Albanci naseljavali na Kosovu:

Izvor: RTS/Srbin.info/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite