(VIDEO) SKANDAL TRESE NEMAČKU: Za 250 evra iznajmljivali pedofilima, decu po vrtićima!

(VIDEO) SKANDAL TRESE NEMAČKU: Za 250 evra iznajmljivali pedofilima, decu po vrtićima!

Članicu Evropske unije drma težak skandal. U dva nemačka dečija vrtića pedofili su dobili slobodan pristup deci i neometano su zlostavljali decu. Sve se desilo prošle godina u dva vrtića u Hamburgu i Berlinu. Vrtići su pod nadležnošću nemačke države.

O tome su izvestili nemačka televizija i više drugih mainstream medija. Radi se o do sada nezapamćenom skandalu koji uključuje organizovanu pedofiliju.

Organizacija pod nazivom „Original Play“ ima sedište u SAD-u, a lider te organizacije, koji ju je i osnovao zove se Fred Donaldson. Koncept organizacije je po njegovim rečima „pedagoški“, a sastoji se između ostalog od toga da se odrasle osobe, potpuno nepoznate osobe, grle i maze sa tuđom malom decom u dečijim vrtićma. A sve sa ciljem bi se tako navodno „otklonila agresija” kod tih osoba.

Donaldson i njegova organizacija imaju sekcije u SAD-u, Argentini, Južnoj Africi, te u više država EU, među kojima Nemačkoj i Austriji. U tim državama organizacija Orignal Play je već godinama u pojedinim vrtićima provodila taj očigledno pedofilni „koncept“, pod maskom „pedagogije“ i „nauke“.

Skoro isključivo muškarci se preko interneta dobrovoljno prijave da dođu u neki vrtić, da bi se grlili i mazili s decom. Svako se mogao prijaviti, bez ikakve provere ko i što je ta osoba i čak i bez provere osobnih podataka. Dovoljno je bilo samo da svaki onaj koji to želi, plati 200 do 250 evra za dvodnevni „seminar“ sa decom u vrtiću.

Onda se svaki učesnik mogao 2 dana da se igra sa tuđom malom decom, da se valja na podu sa njima, mazi ih i grliti. To je privuklo mnoštvo pedofila, koji su se neometano mogli da zadovoljavaju svoje perverzije na maloj deci.

Pročitajte još: 
OČAJNI APATINCI MOLE DRŽAVU: Plašimo se, zaštite nas od migranata! Zašto diraju našu decu i žene?
OKUPIRAJU ZGRADE: Migranti razvalili zid i uselili se u objekat 100 metara od Vlade, pale vatru…
(VIDEO) GRAĐANI PRIMORALI VLAST: Počela je akcija iseljavanje migranata iz Šida!

Sve navedeno se očito neometano događalo mesecima, pa i godinama, dok se nekoliko te sirote dece nije poverilo svojim roditeljima i ispričalo i što su im radili ti muškarci.

Jedna mala devojčica je ispričala svojoj majci, da ima bol u zadnjici, da je osetila nešto kao „trn“. Ta majka je to ispričala na nemačkoj televiziji i rekla da je dakle jedan taj muškarac, njenoj maloj ćerki, prilikom te „igre“, stavljao penis u zadnjicu. I da je devojčica rekla majci, da se boji da ide u vrtić i ne želi više da ide tamo. Jedan otac je rekao da mu je njegov sin detaljno ispričao, što su mu sve radili, razne prisilne seksualne radnje, koje taj otac nije želeo da ispriča pred kamerama.

Kako se kaže u izveštajima, već prošle godine, kada se to dogodilo, bile su podnesene krivične prijave protiv organizacije „Original play“. Državno tužilaštvo iz Berlina je sprovelo istragu, međutim, nakon kratkog vremena istraga je obustavljena. Obrazloženje je bilo to da su deca bila premalena i državno tužilaštvo nije verovalo iskazima roditeljima i što su navodno napravljene neke formalne greške prilikom vršenja istrage.

Pročitajte još:
SKANDAL TRESE EVROPU: Lideri LGBT zajednice masovno osuđeni za pedofiliju i prostituciju dece!
ISTOPOLNI PAR USVOJIO BEBU: Gej otac posle 2 nedelje brutalno ubio devojčicu! (VIDEO)
(VIDEO) Lezbejke odsekle sinu penis, iskopale mu oči i odrale kožu, a onda mu odsekle i glavu!

U gradu i pokrajini Hamburg na vlasti su nemačke Socijaldemokrate, SPD i Zeleni, a u gradu-pokrajini Berlin, na vlasti su zajednički SPD, Zeleni i stranka Levica (Linke), naslednica SED-a, nekadašnje komunističke partije bivše Istočne Nemačke.

Više dečijih psihologa i drugih stručnjaka osudilii su aktivnosti organizacije „Original play“ i kritikovali nadležne državne organe i tužilaštva tih vrtića, koja su im bez ikakve kontrole to omogućili.

BONUS VIDEO- Beograđanka svedoči o nasilju koje migranti vrše nad našim građanima u Savamaloj, napadima kamenicama, napastvovanju žena i naseljavanju migranata u Beograd po istom šablonu po kojem su se Albanci naseljavali na Kosovu:

Izvori:

https://www.rbb-online.de/kontraste/archiv/kontraste-vom-24-10-2019/kindesmissbrauch-an-deutschen-kitas.html

https://www.focus.de/familie/eltern/eltern-berichten/original-play-trauma-expertin-nennt-kita-angebot-nahe-dran-an-paedophilie_id_11273286.html

https://deutsch.rt.com/inland/93935-original-play-ohne-wissen-eltern/

https://www.sueddeutsche.de/panorama/original-play-kinder-paedophilie-1.4680732

https://www.mdr.de/brisant/video-sexueller-missbrauch-bei-original-play-100.html

https://www.tagesspiegel.de/berlin/warnung-vor-kita-spiel-original-play-einladung-zu-uebergriffen-an-kindern/25152732.html

https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/original-play-missbrauchs-verdacht-in-kitas-in-berlin-und-hamburg-65602644.bild.html

https://www.change.org/p/bmfsfj-stoppen-sie-original-play-in-unseren-kitas-kein-kind-will-mit-fremden-kuscheln

https://www.abendblatt.de/hamburg/article227495777/Original-Play-Missbrauchsverdacht-Kita-Hamburg-Paedagogik-Sozialbehoerde-Elbkinder-EKD-Diakonie.html

https://archiv.berliner-zeitung.de/berlin/-original-play–nach-missbrauchsvorwuerfen–berliner-senat-prueft-verbot-in-kitas-33386990

https://kurier.at/chronik/oesterreich/vorwuerfe-gegen-verein-einladung-zur-uebergriffigkeit-an-kindern/400657157

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite